Navštíveno 1542x

tak co vy na to mam zatim odehrany 4 kola a sem z toho unesej fakt se to povedlo dneska asi nepujdu spat a rano rovnou do prace :-D

10.11.2010, 18:42 |
Kesam Ty jsi nechodil ani když jsme mastili 1ku mede :-) Já ji jedu pořád :-)
Tak to jsem zvědavej jak to unese mě :-) Jsem zvědav jaký tam budou opět vychytávky. Zatím se jím Cod daří ale dvojak mi přišla nejslabší.
Kesam pařiš furt 1 po netu pres gamepark ? nebo ba cizís serverech přes HLSW. asi si taky tu 1 nainstaluju je to celkem dlouho co jsme jí hral po netu.
Kesame ja nevim kdo s nama uz nehraje protoze se vymlouva na comp :-) jinak ja hraju porad sice CoD1 uz malo protoze nejsou lidi a tak hrajem CoD2 vse porad na gameparku
Jirds . na CoD 1 chodiš na SaD? nebo TDM nebo DM? se tma možná nekdy zkážu trošku to orášit
hrajem jen klanbazi na publicu sem hodne malo a vetsinou v pozdnich hodinach ale nekdy se muzem domluvit :-)

10.11.2010, 20:24 |
TROY ; )) na víkend otestim a v pondělí když to bude ready tak originálku a tradáááá MP ))))))))))))))))))))

10.11.2010, 20:31 |
Kesam On mi to juto psal že mastíte 2ku no já mám NTB tak jedu 1ku a tedka si musím koupit klávesu a myš a mužu mastit já byl tedka měsíc nastěhovanej u táty tak jsem tam mastil jak za mladejch času :-)

10.11.2010, 20:55 |
Pekys Schejby: co hraješ na GP? Ja CTF COD2 :)
Tohle otestim, ani nevim ze vyšlo neco novyho. Neni cas to sledovat.
TROY: na MP origo netreba :-)
Kesam: hele hrajem i jednicku ale malo protoze tam nejsou zadny lidi

10.11.2010, 21:01 |
Pekys Jindrs: oni uz zrusili Steam na MP?
Pekys Je to 3 roky co jsem hral 1 a to jsem jí hral rok a něco každej den .-) ale jak jsem šel na střední a jsem na intru tak není čas a tam maj divne net :-)
Tak jen tak s klukama zahrajem po wifce CS a COD1 ale to nechtěj hrát pač si je dávám tak se vztekaj :-D
Jinak jsme nehrál jen přetočil vždycky novej díl CoD a tím to haslo.
Jinak hrával jsme líp tedka nejsem ve cviku tak to lamím :-(

10.11.2010, 21:10 |
Pekys Aha, myslel sem že chodíš na gp na cod2 :)
No tma jsem dlouho nebyl. Ani nevím Nick.. ale uvažuju že se vrátím k tomu hraní :-) nainstaluju si jedničku i dvojku :-)
Sem na to zvedavej, ale trosku mi to koliguje s Fallout New Vegas. Zas nebudu vedet co driv:)

10.11.2010, 21:31 |
TROY jak netřeba? Sice jsou už vlastní servry,ale origo je origo - z polska za 65O )
TROY :-D až ti to příjdeš dám si CD klič? :-D ne dělám si prdel :-) ja počkám až to bude na Gp bez originálu a nebo ho pak koupím taky :-d

10.11.2010, 21:43 |
TROY nedám ;)

10.11.2010, 21:47 |
Schejby | Upraveno: 2010-11-10 23:06:07
jo vím sem si dělal srandu :-) ty bydlís někde u pardubic né?

10.11.2010, 21:50 |
TROY ne v Chrudimi )
ahá tak to mám 3 km od tebe
koukam kazdej zavislak tady :D
btw COD4 rulez :)
Knightey- koukám ty abys tu nechyběl :-D
Také už se těším. Nejdříve ale musím dodělat Metro 2033. Předtím mě dost chytlo Singularity. Ale COD také určitě nezklame.
na xboxu už dohráno a taky se mi to líbilo
Hmm, tak je to na enginu z World at war. Modern warfare 1+2 maji jinej a ten moje PC zvladne celkem v pohode (z poslednich 3 dilu mi jede nejlip ten nejnovejsi:). Mam integrovanou grafiku, takze si to zahraju maximalne jako slideshow.

11.11.2010, 20:02 |
TROY Takže otestováno a nezahraju si - problém jako kozlus - COD 4 a 6 valil jak po másle ale s WaW sérii to byl průser. Takže nabíhání a černá obrazovka - poslední ovladače mám,takže mám asi smůlu.
TroY .. takže se ti to vubec nezapne jo? tak to je celkem naprd.... já jsem si to stáhnul z netu a v některých misí se mi to seká ale to je hrou.... JInak Hra je už celá zahraná.. Parádní to bylo. Ale takový krátký dost krátký pro mě teda.
A nevýhoda asi ty dlouhy videa co u toho jsou.
jo ty videa jsou katastrofa ale jinak za me dobry

14.11.2010, 21:56 |
Kesam Kurwa hod sem nějakej trailer.