Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > A6 Avant 2005 - III.brzdové světlo

o Navštíveno 1376x o
o 10.11.2010, 13:22 | radek.613
Prosím pěkně, nemáte/umíte někdo? Nové, jeté, nějaké...asi není náhoda, že se nevyskytuje v nabídkách alternativních "uber" dílů (Kelly, Štangl,Benex,...) a musí se vzít přímo z koncernových zásob, nebo se pletu? Díky

o 10.11.2010, 13:23 | muSlim
Skús Satasa, imho.
o 11.11.2010, 14:57 | H-Honza (M)
nemas OE cislo vid? Je tady clen NORA, umel origo dily za dobre ceny, jinak pokud by to nespechalo umim to taky vzit na skladovku, za nejakou lepsi cenu, ale pouze novy dily.

jinak dost veci sezenes na allegro.pl
viz [ Link ]
o 11.11.2010, 14:59 | H-Honza (M)
[ Link ]

[ Link ]

[ Link ]

jen nevim, ale ja osobne mam s tema lidma tam problemy s jejich absolutni nechuti komunikovat :O/
o 12.11.2010, 15:50 | radek.613
OE číslo bohužel nemám. Allegro už jsem proběhnul, děsí mě totéž, nekomunikativnost a neochota to sem poslat, podobně jako na německé ebayi. Pídím dále, jestli budeš mít čas a chuť, písni mi dobu dodání a cenu nového. Díky
o 12.11.2010, 15:54 | xenonman
allegro ti pořeší choze, případně zařídí i přepravu do CR
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3279 sekund.