Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Nabíječka Nokia jako zdroj?

o Navštíveno 1604x o
o 09.11.2010, 15:14 | macomb
Ahoj, přemýšlím nad úpravou houpačky pro malýho, která je poháněna 4xbaterie "D". Chtěl bych předělat napájení na adaptér( přestabu bych provedl sám), kde počítám, že by investice byla na úrovni jedné sady baterií. Napadlo mě použít nabíječku na MT Nokia, ale nejsem si jist, zda by to utáhla. Případně, po jakých parametrech zdroje(aspoň odhadem) bych se měl podívat? V elektru se příliš nevyznám. Díky

o 09.11.2010, 15:54 | DaveF
jak dlouho to vydrží na ty baterie ? Dčka maj kapacitu třeba 5Ah, takže si vyděl 5A časem , přidej pro jistotu 50% a vyjde ti potřebný proud toho napáječe
o 09.11.2010, 16:21 | Big_Max
no dost záleží jestli jsou baterie zapojeny do serie nebo paralerně a podle toho určit napětí zdroje! A odběr houpačky si myslím že by mohl jít někde dohledat a podle toho určit další parametry zdroje!
o 09.11.2010, 17:03 | DaveF
baterie se paralelně nespojují, takže napájecí napětí je 100% 4-6V
o 09.11.2010, 19:53 | macomb
Zatím vyzkoušeno nemám, jak dlouho to běží na baterie. Bohužel jsem údaje o spotřebě nikde neobjevil :( Mno, asi to vyzkouším a uvidím. Přinejhorším vyměním konektor a koupím silnější zdroj. Zatím díky za info
o 09.11.2010, 20:44 | DaveF
měřákem změřit proud
o 10.11.2010, 08:41 | macomb
DaveF: Já jsem vůl, to mě nenapadlo :) Člověk vymýšlí kraviny ale to nejjednodušší ho nenapadne. Sfouknu prach z mulťáku a půjdu měřit. Díky
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3577 sekund.