Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Rozhodnutí ústavního soudu

o Navštíveno 1448x o
o 08.11.2010, 22:39 | X-sat (M)
Jen pro zajímavost, jaký máte názor na toto téma?

[ Link ]

díky

o 08.11.2010, 23:17 | Legacy 2.5
v návaznosti tohoto - [ Link ] na tohle [ Link ] by tedy až po platnosti rozhodnutí ÚS mělo toto platit a ne i zpětně. Nenašel jsem přímo pojem, kterým se rozumí "domovní prohlídka" jakých prostor se to přesně týká, ale zřejmě prostor k bydlení, což provozovna firmy, kancl není, jsou to nebytové prostory.
A jinak co na to říci? No, když i po zlikvidování speciálního týmu na finanční kriminalitu se i tak šlo po krku v tomto směru, tak holt do toho zasáhne ÚS, i když teoreticky má asi pravdu, ale nikdy by se tím nezabýval, kdyby mu někdo nedal podmět.
o 08.11.2010, 23:28 | X-sat (M)
Jedná se o prohlídky jiných prostor, nikoliv o domovní prohlídky. Já jen mám opravdu hrůzu z toho, že nad zdejším "policejním státem" drží kormidlo několikrát zmíněná justiční mafie... Dlouhodobé signály z podnikatelského "podsvětí" několikrát naznačovaly, že není zájem podplácet policisty nebo státní zástupce. Vliv musí být přímo na soud... Na ten náš nezávislý... brrr
o 09.11.2010, 09:23 | Cenda
co jsem četl, tak si cajti hodně stěžujou na problémy ze strany soudů, asi na tom něco bude. Nejsem právník, ale zdá se mi, že ústavní soud má přehnaně velkou pravomoc kecat do všeho.
o 09.11.2010, 17:25 | Legacy 2.5
no a dneska mě dostalo i tohle - [ Link ] To jako taky nechápu, do teť mohl někdo někoho zadržet, pokud se ten člověk dopustil trestného činu, za chvíli se na soud obrátí každej securitybomber, že chce taky mít právo zadržet člověka, když ukradne lízátko
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4529 sekund.