Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > rozsekávací vtípek

o Navštíveno 1966x o
o 08.11.2010, 22:18 | Only_One
Šestnáctileté děvče se vrátí domu a smutně oznámí rodičům,že je těhotná.
Otec rozzuřeně nabije pistoli a chce vědět co je to za bastarda, že ho zabije.Dcera na to, že je to slušný člověk a postaví se k tomu odpovědně. V tom zastaví před domem luxusní auto a vystoupí oháknutý mladý muž. Pozdraví rodinu, posadí se před rodiče, podívá se jim přímo do očí a
říká: Měl jsem poměr s vaší dcerou, ale bohužel moje rodina mi nedovolí si ji
vzít. Protože jsem vážený člověk, chci nést následky za vzniklou situaci. Nechci nechat ji ani dítě v nouzi a proto navrhuji následovné. Narodí-li se chlapec, pošlu na jeho účet milion Euro a až dospěje, bude spravovat 5 poboček prodeje vozů značky Alfa Romeo. Jestliže se narodí děvče, dostane na účet milion Euro a v dospělosti převezme 10 salonů krásy. Kdyby ale nešťastnou náhodou dítě potratila... otec vylítne, položí mu ruku na rameno a povídá: TAK JI VOŠUKÁŠ ZNOVA... žádný problém...

o 08.11.2010, 22:20 | muSlim
"bude spravovat 5 poboček prodeje vozů značky Alfa Romeo" - to si rovno mohol napísať že vo vtipe figuruje Javůrek :-D
o 08.11.2010, 22:42 | Knightey-
masakr :D :D
o 09.11.2010, 02:01 | Nismo.Power
jenže Javůrek nemá mega euro....to je asi vtip o někom jinym teda :))
o 09.11.2010, 08:13 | Veva
celkem dobré :-D :-D
o 09.11.2010, 10:34 | Bucci
tak vtip dobrej, ale Slim mě rozsekal, to jo :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3623 sekund.