Navštíveno 1667x

Jako amatér se zeptám. nemá bejt SPZ tam kde je pro ni místo vyhrazený. co vím alfiny to maj vepředu nastraně. Jen se ptám jen mě tam zaskočilo tohle ´´nikde není výslovně napsáno, že musí být vpředu uprostřed.´´ Pokud jsem se spletl tka se předem omlouvám.

08.11.2010, 21:28 |
cupra.165 | Upraveno: 2010-11-08 22:47:33
Rekl bych,ze do mesice za vzorne chovani ho bude mit zpet... ale jako ministr je mi docela sympaticky,napr. ohledne staveni dalnic jako jednech z nejdrazsich...

08.11.2010, 21:47 |
mrazik | Upraveno: 2010-11-08 23:06:20
Gesto pro nas poddane. Bartovi jde o hovno, pac stejne ma sveho ridice a v zime by Maseratti stejne nechal v garazi. Takze za 3 mesice mu ho vrati a bude klid. Ale celkove i me je to sympaticke a jako ministr zatim neni spatnej. no uvidime.
Sice je to jen takové gesto, ale je prima, že dává najevo "stejný metr pro všechny".

08.11.2010, 22:39 |
Pekys hlavne jako ministr nepotrebuje hrabat, uvidime co dokaze, zatim jsou to jen a jen reci, i kdyz vicemene sympaticky.
jinak souhlas s tim ridicem. MHD jezdit nebude.

08.11.2010, 22:52 |
cuir je pravda ,ze ej dobrej v tom ,ze si ho nechal sebrat a nevyuziva toho kdo je ...to je fakt fajn ze na sebe nechal take sahnout stejnej metr jako na ostatni.
Jeste by ovsem mohl zacit jezdit MHD , na kole a nebo chodit pesky..porpipade si platit taxika ze sveho. bohuzel se obavam ,ze mu bude najmut ridic ,ktery bude stejne zaplacen z nasich dani jakozto dalsi zauctovatelna polozka vydaju.
Ale treba se mylim :D
Mam takovej dojem, ze ridice ma z titulu funkce.
od začátku na mě působí jako šmejd a křivák, třeba se pletu

09.11.2010, 08:23 |
Kapka (M)
ja osobne Bartovi dost fandim..prostě mi přijde po dlouhy době politik ktery si nehraje na panboha..a to s tím řidičákem je OK,taky se mohl určitě někde zaplačit na "známého" a nic by se mu nestalo..ted jsem treba koukal na nejakou debatu o vikendu s ním..a říkal tam věci o dalnicích a obchvatech které jsou pravda..že dalnice a obchvaty nejsou drahé kvuli stavebnim firmam,ale kvuli projektantum a nesmyslným požadavkům měst..každé město chce mít 3 sjezy z dalnice,staví se nesmyslné složité mimourovnové křižovatky...juknete do chorvatska-tam je sjezd z dalnice po cca 100km..a nikomu to nevadí
tady zatim jako Ozzy ....