Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Ministr Bárta jde příjkladem:-)

o Navštíveno 1673x o
o 08.11.2010, 21:19 | ruffrider

o 08.11.2010, 21:27 | Schejby
Jako amatér se zeptám. nemá bejt SPZ tam kde je pro ni místo vyhrazený. co vím alfiny to maj vepředu nastraně. Jen se ptám jen mě tam zaskočilo tohle ´´nikde není výslovně napsáno, že musí být vpředu uprostřed.´´ Pokud jsem se spletl tka se předem omlouvám.
o 08.11.2010, 21:28 | cupra.165 | Upraveno: 2010-11-08 22:47:33
Rekl bych,ze do mesice za vzorne chovani ho bude mit zpet... ale jako ministr je mi docela sympaticky,napr. ohledne staveni dalnic jako jednech z nejdrazsich...
o 08.11.2010, 21:47 | mrazik | Upraveno: 2010-11-08 23:06:20
Gesto pro nas poddane. Bartovi jde o hovno, pac stejne ma sveho ridice a v zime by Maseratti stejne nechal v garazi. Takze za 3 mesice mu ho vrati a bude klid. Ale celkove i me je to sympaticke a jako ministr zatim neni spatnej. no uvidime.
o 08.11.2010, 22:38 | Milhauzz
Sice je to jen takové gesto, ale je prima, že dává najevo "stejný metr pro všechny".
o 08.11.2010, 22:39 | Pekys
hlavne jako ministr nepotrebuje hrabat, uvidime co dokaze, zatim jsou to jen a jen reci, i kdyz vicemene sympaticky.
jinak souhlas s tim ridicem. MHD jezdit nebude.
o 08.11.2010, 22:52 | cuir
je pravda ,ze ej dobrej v tom ,ze si ho nechal sebrat a nevyuziva toho kdo je ...to je fakt fajn ze na sebe nechal take sahnout stejnej metr jako na ostatni.
Jeste by ovsem mohl zacit jezdit MHD , na kole a nebo chodit pesky..porpipade si platit taxika ze sveho. bohuzel se obavam ,ze mu bude najmut ridic ,ktery bude stejne zaplacen z nasich dani jakozto dalsi zauctovatelna polozka vydaju.
Ale treba se mylim :D
o 08.11.2010, 23:35 | kozlustechnykus
Mam takovej dojem, ze ridice ma z titulu funkce.
o 09.11.2010, 07:52 | Crimson
od začátku na mě působí jako šmejd a křivák, třeba se pletu
o 09.11.2010, 08:23 | Kapka (M)
ja osobne Bartovi dost fandim..prostě mi přijde po dlouhy době politik ktery si nehraje na panboha..a to s tím řidičákem je OK,taky se mohl určitě někde zaplačit na "známého" a nic by se mu nestalo..ted jsem treba koukal na nejakou debatu o vikendu s ním..a říkal tam věci o dalnicích a obchvatech které jsou pravda..že dalnice a obchvaty nejsou drahé kvuli stavebnim firmam,ale kvuli projektantum a nesmyslným požadavkům měst..každé město chce mít 3 sjezy z dalnice,staví se nesmyslné složité mimourovnové křižovatky...juknete do chorvatska-tam je sjezd z dalnice po cca 100km..a nikomu to nevadí
o 09.11.2010, 08:42 | Vlastah
tady zatim jako Ozzy ....
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3222 sekund.