Navštíveno 1647x

Tak jsem poslechnul a na doporuceni vetsiny lidi koupil
[ Link ] a jsem tezce sklaman a nas*an :-( zvuk nic moc, udajne basy nikde:-( To jsem se nechal ukecat opet na tyhle uchostoury.....Takze znovu patram po sluchatkach co maji zvuk a presny prednes. Jestli tomu huceni nekdo rika basy tak at jde na usni!
mel jsem tu cest slyset tyhle a docela pekne zahrali.....
[ Link ]
ty jsem zkousel ale nejsem nadsenej :-(

08.11.2010, 13:47 |
Zdenek (A)
Nechces toho od pecek do usi moc???
Mno asi jo :-( Asi se zase vratim k tem Otikovejm :-)
DJ: Ty 300ky mám, je fakt že se na nich musí basy spíš ubírat aby to právě nedunělo.
Jinak mně přijdou OK.
nevim co pozadujes...co poslouchas ale ty koss mi prijdou dostacujici...jak na techn,hop hop :D a metal to vse zahralo kvalitne :D
CX 300 jsem koupil a byl velmi zklamanej, ale nakonec jsem zjistil, ze se jednalo o temer dokonale padelky!, takze nemohu posoudit
KE/29 jsou prumerna sluchadla se vsim vsudy, neurazi, nenadchnou, mel jsem dvoje, jedny zniceho nic odesly
momentalne mam tyto Senny a i kdyz mam obcas choutky na lepsi/drazsi, zjistuji ze mi max. vyhovujou:
[ Link ]
nn tohle jsou origo ale fakt to neni ono, posloucham vsecko ale fakt jsem cekal lepsi zvuk, podle toho jak hodne lidi je ma....
Tak to jdi do Ultimate Ears Triple Fi, muzu je doporucit, prave je posloucham.
ultimate ears alebo shure.....nic ine doporucit nemozem. momentalne mam ultimate ears superFi 3 studio alias taku relativne nizsiu strednu radu a spokojnost. na normalne nosenie nie je co riesit. TripleFi by som sa bal vytiahnut inde ako von.
no jo, jenze za ty "super.fi 3" si koupis 4x ty Kossy :-)

09.11.2010, 09:04 |
Zdenek (A)
Vlastah: Ale kdyz si koupis 4x Kossy, tak stejne nebudou hrat tak, jako jedny Fi3 ;-)
tak jsem objednal Fi3 :-)
som zvedavy na tvoje referencie, potom sa nezlakni ze sluchatka ide do usi opacne ako ostatne, a treba ich relativne hlboko zatlacit.... ale ved na to prides sam. chce to trosku zvyku a cviku....