Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Mission M70 - cena?

o Navštíveno 3314x o
o 08.11.2010, 12:58 | Rustapha-659
Kamarádka má v práci takovýhle regálovky,nebo spíš regálovčičky a existuje možnost,že bych je mohl od jejího zaměstnavatele koupit.Vůbec ale nemám tušení kolik za ně dát...(taky teda záleží co by za ně chtěli)jsou asi 8-9 let starý,údajně skoro nehraný(výbava nějaký kanceláře) a jedna má ztracenou šroubovací svorku.Origo foto bohužel(zatím)nemám.
(Chtěl jsem to do obývákokuchyně,takže nějaký horentní sumy se mi zrovna úplně dávat nechce..)
Vyznáte se někdo? :o) Díky..

foto k příspěvku  od Rustapha-659

o 08.11.2010, 13:28 | Milhauzz
Mám doma jako druhý bedny M71 - stejné jako toto, jen větší středobas a provedení sloup. Na neutrálním zesíku hrají příjemně. Za tyhle sloupy sem dával 4ku, takže tyhle prcky bych odhadoval, že za 2,5-3 tis to bude dobrej kup. Uvnitř je celkem slušná a poctivá výhybka. Nevýhoda zadního BR u takto malých regálovek, ale je to volba dle možností akustiky.
o 08.11.2010, 13:37 | Milhauzz
Tak edit, doma mám Mission M73.
o 08.11.2010, 17:48 | Ravo
starý dobrý mission...regálovky z dob, kdy mi připadalo že ještě umí dělat bedýnky. Já kdysi vybíral regálovky a nakonec jsem teda vzal Tannoy Profile, ale po těchkle missionech jsem taky pokukoval (spíš poposlouchal - nebo jak se řekne použití uší při výběru :)

špatně nic neuděláš když je za těch 2-2,5 vezmeš...
o 08.11.2010, 21:31 | Rustapha-659
..No jsou fakt malinký,ale trochu zshrát by mohly.. :o)
Kucí díky za info..ještě uvidím jak dopadnu s cenovkou.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 1.062 sekund.