Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > slušně rozebral eMPíky :o)

o Navštíveno 1181x o
o 07.11.2010, 08:21 | Petura
kua, jen si v takový situaci na takovýhle jednání vzpomenout a už jen tak ze srandy bych to používal :o)

[ Link ]

o 07.11.2010, 08:50 | Crimson
taky mohl narazit na profesnější poldy a byl by v hajzlu..
o 07.11.2010, 08:50 | Big_Max
jako MěP nemusím a myslím si, že by se měli starat uplně o jiné věci než je doprava.
Ale to nic nemění na tom, že podle mě se ten borec nazpaměť naučil jednu nějakou formulku zákona, kterou mele pořád dokola a pokud se nepletu tak ji podle mě navíc používá ve špatné situaci! Podání vysvětlení oni tady nechcou, to by chtěli až po tom kdyby nadýchal, takže mu oni nemusí řikat ani žádné poučení... Ale možna si to pletu...

o 07.11.2010, 09:10 | AR
bylo? :-)
o 07.11.2010, 09:53 | Diner
bylo!:-(
o 07.11.2010, 09:54 | Wasp
[ Link ]

stoji za precteni =)
o 07.11.2010, 12:17 | Petura
ovšem ten poslední odstavec mě fakt dostal :o)

o 07.11.2010, 16:09 | schwaboid
Podle mě je to debil, chtěl si něco dokázat? Skvělý, ten kterýho zastaví po něm to dostane sežrat.
o 07.11.2010, 16:17 | muSlim
Mne to tiež príde už ako taký extrém. Neospravedlňuje ot tých policajtov samozrejme, ale ja tam byť ako prihliadajúci tak mu kopnem do hlavy a utekám kade ľahšie, nemám v obľube takých chytrolínov ktorí zožrali Šalamúnovo hovno a desne to tlačia :-)
o 08.11.2010, 00:21 | Radeggast
Big_Max: On se jich vysloveně ptá, jestli požadují vysvětlení a oni mu na to jasně odpoví, že ano... Potom není o čem diskutovat... :)
Mě se jeho přístup líbí...
o 08.11.2010, 01:21 | kozlustechnykus
Kdyz policajt nevi, co ma u kontroly delat, tak at to dostane sezrat. Ze si jeste nabehli je jejich blbost. Jak nekdo, kdo nezna svoje povinnosti muze kontrolovat dodrzovani cehokoliv po komkoliv?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4215 sekund.