Navštíveno 1924x

06.11.2010, 20:46 |
Losky Ahoj, jsou tyhle gumy směrové??? Hodil jsem nová kola na auto a zadek mi přijde takový dunivý při 50km/h. Každá strana jde vzorkem jinam a na pneu žádná šipka není

06.11.2010, 20:50 |
Augi Já jsem svoje letňáky vyhodil, ale myslím, že směrový byly.
Ak Ti to stačí zajtra, mrknem do skladu na ne. Teraz sa mi tam už nemchce :-)
V pneuservisu to taky resili, jak je nazout a dospeli jsme k nazoru, ze smerove nejsou, i kdyz na to vypadaji - on tenvzorek je takovej vselijakej. Takze kouli jsme na internet, primo na stranky pirelli a nasadili podle jejich obrazku.

06.11.2010, 21:30 |
Katy mam nesmerove
Pokud nejsou smerove, pak je na nich napsano ktera strana je vnejsi.

06.11.2010, 22:50 |
Losky ok, díky, zítra na to mrknu, třeba jsem to jedno zadní kola nějak divně uchytil:)

06.11.2010, 22:50 |
mishan | Upraveno: 2010-11-07 00:10:03
tohle sem taky řešil, mají každou "pulku" jinou ale směrové 100% nejsou, jinak by na boku byla šipka a nápis Rotation
nebo je na nich napsáno OUTSIDE / INSIDE pak je to taky daný
jsou nesmerove, mel jsem je take a kazda byla jina :) taky mi to prislo divny, jinakNera jsou absolutne perfektni na suchu, zatim jsem nemel lepsi gumu, ktera by takhle dobre drzela

07.11.2010, 11:33 |
Losky Tak zkusím zadní kolo nasadit znovu, možná je jen lehce posunuté, protože jsem to přehazoval večer a moc na to neviděl. Poslední kolo šlo blbě zašroubovat, tak jsem ho dal možná trochu šejdrem. Každopádně díky za rychlou reakci. Nebyl jsem si právě jen jist, zda jsou směrové či ne. Kdysi jsem nové 17tky obouval do Dunlop Sport Maxx a tam to byly směrové a obuli mi je špatně. Ještě jednou díky
Jsou asymetrický takže tam bude nápis outsise/inside
tak som sa pozrel a je to tak ako sa tu píše, nápis Inside/Outside. Inak tiež musím súhlasiť s Rajdlos-om, zatiaľ som lepšie gumy nemal a to tomu dávam poriadne. Myslím tým lepšie civilné gumy samozrejme :-)

07.11.2010, 15:28 |
Losky Jj, je to tak, mám je všechny dobře, jen nechápu, proč teda na zadku hučí, ale jen při cca okolo 50-70km/h
bud jsou poskakane (huceni by bylo celou dobu) nebo maji zborceny kord (pak huci jen v rozmezi)

08.11.2010, 20:58 |
Katy to ja nemam na nich outside-inside, ale musim souhlasit ze jsou to suprove gumy ! i za mokra drzi paradne,... ale po trochu sjeti vzorku uz ne.:(