Navštíveno 1684x

Ahoj, zase vytahuji informace z kohokoli kdo ví o tomto motoru, jak vydrží, reálnou spotřebu ( zatím jsem pochytil 5,5 - 6 se dá ), jak to vlastně funguje ( pulzní kompresor ), jinak je to normální komůrková nafta? Díly jsou docela za rozum a autíčko se mi zamlouvá jako pojíždědlo okolo komína, tak že bych nějakou 626 pořídil :o)
Díky za info.
Já bych to teda nechtěl ani zadarmo, především to vůbec ale vůbec nejede.
nejede to zázračně ale má to bezvadnou reakci na plyn..... vzdrž pohodová ač jich tady tak moc neni...

08.11.2010, 10:45 |
RedBaron | Upraveno: 2010-11-08 12:05:32
Na diesela má super reakci na plyn třeba i BMW .24td, protože nemá intercooler a sralo na nějaký ekokomunismus budoucnosti z roku 2010 takže nemusí mít řídící jednotku, která reaguje s vteřinovým zpožděním aby náhodou nevypustila o mikrogram Co2 víc :o)
tak jasně když to bereš takhle tak pak ano :))
Tak jsem byl projet kousek z 1993 a docela to jelo, čekal jsem to podstatně horší no, podle toho co píše RedBaron.
Dneska pojedu ještě na další kousek a rozhodnu se, ale zdá se mi to jako relativně dobrá alternativa k Passatu a 1.6TD, i když ten motor je asi top z mé cílové kategorie, a původně jsem hledal pouze ten ( 1.6TD ) nedá se sehnat v autě v rozumném stavu ( peníze ideálně 15t, strop 20t ). Je mi jedno i kdyby to byla B2 z 86, no problemo, ale musí to být nedorasovaný, což je prostě většina, protože ty auta jsou dneska už jenom dělnící...
Je doma, 626 wagon, r.v.1995, jedna z posledních hranatejch, je to přesně jako psal Nismo, comprex dává pořád a je to znát, žádná turbodíra se nekoná a nakopnutí taky ne, po dálnici to valilo 140 v klídku ( rozjeto na 5° do kopce od Mirošovic ) a jestli to chvíli vydrží, tak paráda autíko, za ty prachy jednoznačně ( 14, euro 2 za 3t takže za 17 je komplet auto ). Jsem spokojenej, mám to jako winter kár abych nefrčel pořád S60 a doufám, že se to toho úkolu ujme se ctí, zároveň plánuju si to nechat trochu déle než jenom přes winter :o)
tak za tu cenu paráda rozhodně takže at slouží ! :)
tak hrozně to fakt nejezdí, párkrát sem s tim taky už někde popojel a poprvý když sem to ještě ani nevěděl co to je tak sem přijel a řikám "a pak že japonci neuměj udělat pořádný tdi neb to táhne okamžitě a vyrovnaně (proti nějaký oktávce tdi apod) " a pak sem teprv zjistil jak to vlastně maká a od tý doby se mi to taky docela líbí :)