Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Rada : Mazda 2.0D Comprex

o Navštíveno 1689x o
o 06.11.2010, 14:09 | Kounect
Ahoj, zase vytahuji informace z kohokoli kdo ví o tomto motoru, jak vydrží, reálnou spotřebu ( zatím jsem pochytil 5,5 - 6 se dá ), jak to vlastně funguje ( pulzní kompresor ), jinak je to normální komůrková nafta? Díly jsou docela za rozum a autíčko se mi zamlouvá jako pojíždědlo okolo komína, tak že bych nějakou 626 pořídil :o)

Díky za info.

o 08.11.2010, 10:01 | RedBaron
Já bych to teda nechtěl ani zadarmo, především to vůbec ale vůbec nejede.
o 08.11.2010, 10:18 | Nismo.Power
nejede to zázračně ale má to bezvadnou reakci na plyn..... vzdrž pohodová ač jich tady tak moc neni...
o 08.11.2010, 10:45 | RedBaron | Upraveno: 2010-11-08 12:05:32
Na diesela má super reakci na plyn třeba i BMW .24td, protože nemá intercooler a sralo na nějaký ekokomunismus budoucnosti z roku 2010 takže nemusí mít řídící jednotku, která reaguje s vteřinovým zpožděním aby náhodou nevypustila o mikrogram Co2 víc :o)
o 08.11.2010, 10:57 | Nismo.Power
tak jasně když to bereš takhle tak pak ano :))
o 08.11.2010, 14:48 | Kounect
Tak jsem byl projet kousek z 1993 a docela to jelo, čekal jsem to podstatně horší no, podle toho co píše RedBaron.
Dneska pojedu ještě na další kousek a rozhodnu se, ale zdá se mi to jako relativně dobrá alternativa k Passatu a 1.6TD, i když ten motor je asi top z mé cílové kategorie, a původně jsem hledal pouze ten ( 1.6TD ) nedá se sehnat v autě v rozumném stavu ( peníze ideálně 15t, strop 20t ). Je mi jedno i kdyby to byla B2 z 86, no problemo, ale musí to být nedorasovaný, což je prostě většina, protože ty auta jsou dneska už jenom dělnící...
o 09.11.2010, 22:15 | Kounect
Je doma, 626 wagon, r.v.1995, jedna z posledních hranatejch, je to přesně jako psal Nismo, comprex dává pořád a je to znát, žádná turbodíra se nekoná a nakopnutí taky ne, po dálnici to valilo 140 v klídku ( rozjeto na 5° do kopce od Mirošovic ) a jestli to chvíli vydrží, tak paráda autíko, za ty prachy jednoznačně ( 14, euro 2 za 3t takže za 17 je komplet auto ). Jsem spokojenej, mám to jako winter kár abych nefrčel pořád S60 a doufám, že se to toho úkolu ujme se ctí, zároveň plánuju si to nechat trochu déle než jenom přes winter :o)
o 09.11.2010, 22:28 | Nismo.Power
tak za tu cenu paráda rozhodně takže at slouží ! :)
tak hrozně to fakt nejezdí, párkrát sem s tim taky už někde popojel a poprvý když sem to ještě ani nevěděl co to je tak sem přijel a řikám "a pak že japonci neuměj udělat pořádný tdi neb to táhne okamžitě a vyrovnaně (proti nějaký oktávce tdi apod) " a pak sem teprv zjistil jak to vlastně maká a od tý doby se mi to taky docela líbí :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3584 sekund.