Navštíveno 1438x

Nenechte si ujít dnes TV Nova 22.45 , docela hustý

05.11.2010, 21:30 |
DaveF jj těším se na něj, zatím jsem to neviděl a jsem hodně zvědavý protože názory na tenhle film přes převahu kladných hodnocení jsou přesto trochu rozporuplné - zejména ve srovnání s jinými jejich filmy (bratrů Coenových)...třeba s Fargem který je i pro mě prostě geniální

05.11.2010, 21:40 |
Pekys Sice jsem to videl, ale ze bych z toho byl kdovijak nadsenej to teda ne. Ale ten psychouš je výbornej, to se musí nechat :) Větší xicht sem snad ještě neviděl :)
Bezvadnej bijak, doporucuju!
Za mě taky palec nahoru - není to tak dobrý jako Po přečtení spalte nebo Fargo, ale je to vysoká laťka, bratry Coenovy já můžu.

05.11.2010, 23:14 |
Kesam Na to seru sice jsem skálu už viděl asi 10krát ale u mě je to jeden z nejlepších filmu takže si jí dávam asi po 11 :-)
uplne nej je ten konec !!!

06.11.2010, 08:40 |
Kesam Já u skáli taky :(
tohle je fakt pecka film, nakonec taky unava zvitezila, takze jsem videl asi prvnich 20minut :(
Luxus film,taky libilo,jen sem nevydrzel a usnul tesne pred koncem..jak to dopadlo? Jeste sem videl u konce,jak ho zastrelila nejaka mafie ,jak to prokecla ta jejich babi...co ten psychous? :-)
Asi jsem jinej, ale byl jsem na tom tehdy v kině a už v půlce filmu jsem měl sto chutí odejít. Přišlo mi to jako hrozná blbost...
Viděl jsem a dávám 6 bodů z 10ti.Jak už tu proběhlo,ten psychouš je šéfik jak kráva:-)A tu flašku jak s sebou nosí to je masakr:-)
za me 9/10 .-) bavi me atmosfera, kamera, hlasky, postavy...
hoši, jak to dopadlo? Sem usnul snad 10minut před koncem. Tušim co bylo poslední, že manik co nosí "zámkovou vystřelovačku" odprásk brokovnicí s tlumičem toho týpka co seděl v křesle (jak hrál v Zombielandu :)) a pak telefonoval, tomu co měl prachy, který vlastně hodil k řece, že navštíví přitelkyni...
stahovat celej film kvůli takový chvilce se mi fakt nechce, stačí když mi to někdo letmo osvítí :)

08.11.2010, 08:33 |
Veva jako CarvinVega :-)