Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Vykupto a podobné

o Navštíveno 857x o
o 04.11.2010, 14:05 | LukeFab
Dnes jsem si prohlížel tuto stránku vykupto a našel jsem tam možnost,že si lidi mohli zakoupit 1 akr a to jen za 333kč,co to je za blbost? Fungují vůbec tyhle stránky?Máte s tím zkušenost? vím že je vykupto,zapakatel,deals cosi a další.Jako slevy tam jsou pěkné

o 04.11.2010, 14:20 | kuja
Ano, funguji :) Parkrat sem uz pres ne neco bral :)
o 04.11.2010, 14:27 | LukeFab
Tak jo super,jak to funguje?na te strance si něco koupis a jak je to s platbou?posilas neco na ucet nebo až namiste platis?treba kdyz jde o večeři atd
o 04.11.2010, 14:51 | Kacko
Kupuju asi tak 2 veci tydne, prevazne jidla a vikendove pobyty.
Kvalita casto odpovida cene po sleve, ale parkrat jsem byl opravdu prijemne prekvapen.
Platba je prevodem, nebo rovnou kartou. Po obdrzeni penez ti zaslou voucher se specialnim kodem, kterej ukazes tam kde ho chces uplatnit. Neplatis pak nic co je v ramci slevy.
Denne sleduju zlateslevy.cz, kde jsou vsechny tyhle slevoweby najednou.
o 04.11.2010, 15:01 | J-T.
Já vřele doporučuju: www.slevomat.cz nakoupeno již hafo věcí a vše bez problémů....
o 04.11.2010, 15:04 | Veva
jako ostatní, také doporučuji :-)
o 04.11.2010, 15:11 | Paczqo
Taky dobré zkušenosti mám staženou aplikaci zlate slevy pro android a super věc už několikrat jsem se diky tomu dobře a levně nakrmil :-)
o 04.11.2010, 15:42 | Mr.Scully
Je toho milion, lepší jsou servery, kde to sbírají a uveřejňujou hromadně, viz třeba: [ Link ]
o 04.11.2010, 17:22 | empiK (M)
lidi jsou jak stado a firmy si timhle kopou vlastni hrob.

dopadne to tak, ze kazdej budete cekat jen na slevu, a kdyz vezmu jako priklad restaurace tak:
to zradlo tam bude stat za tech par korun, co tam pisou. takze nic neusetrite a budete jist blafy. ale spokojeny budete, protoze jste prece usetrili 50% :))). tohle jde absolutne mimo me. nebude to dobry ani pro lidi a ve finale ani pro ty firmy. jedinej, kdo se napakuje tak budou majitele tech portalu. zatim.
o 04.11.2010, 17:24 | muSlim
ako empiK. Ľudia by mali prestať byť vykurvené socky a šetrílkovia. Bodka. :-)
o 04.11.2010, 17:26 | LukeFab
nj,mě se hodí každá kačka.sem student,takže upřednostnuju všechno levnější
o 04.11.2010, 17:50 | Kacko
To si nemyslim, kdyz si clovek vybira, tak narazi na opravdu super veci za super penize.

Treba co se tyka cestovani, tak se mi to hodne hodi, jelikoz chci byt kazdych 14dni mimo prahu a ty hotely lezou do penez.
Co se restauraci tyka - bezne jsem ve sve oblibene nechaval za veceri cca 600,- a jelikoz varime jen v sobotu, tak to taky dost sezere. Takhle to mam kolikrat za 200,- podivam se nekam jinam a i kdyz to neni vzdy uplne perfektni, tak se neda rict, ze by mi nekde nechutnalo.

Jde proste jen o to, umet si vybrat. Osobne tim sice nic neusetrim, ale dopravam si toho mnohem vic.
o 04.11.2010, 17:52 | empiK (M)
a jak dlouho si myslis, ze se to takhle udrzi? ty blafy prijdou driv nebo pozdeji...
o 04.11.2010, 17:58 | Kacko
empiK: Blafy uz tam jsou, ale staci si proste umet vybrat. Zase nekupuju porad neco, jen proto, ze je to vyhodny. Kdyz tam budou jenom blafy, tak nekoupim nic. Takhle to ma i mych spousta znamych.
o 04.11.2010, 19:59 | LukeFab
blafy jsou všude,stačí se kouknout na ano šéfe,s tím nic neudeláš.chodit každej den o imperialu na jidlo kvuli pocitu,že nejíš blaf je blbost a někteří lidi na to nemají ani peníze.já su rád,když si dám u čínanů gyros v nudlema,at mam vubec cim zaplnit žaludek.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3265 sekund.