Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > IT: načítání síťové adresy

o Navštíveno 1513x o
o 04.11.2010, 07:48 | MaSuZaPi_Honza
Ahoj, potřeboval bych nakopnout.

došlo k výměně routeru ZyXel za Huawei hg520i.
Stolní PC propojen ethernetem a 2x notebook přes Wi-Fi.
jeden z notebooku se na wifi (zabezpečenou) připojí v pořádku a ten druhý neustále načítá síťovou adresu.
IP i DNS mám nastavené na automaticky, v modemu SSID number pro jistotu na 4. Zkoušel jsem restarty PC i routeru. Zakazování a povolování síťového připojení a stále nejede. S předchozím ZyXelem běželi oba notebooky v pohodě. DHCP server povolen, na MAC adresy to nastavený není. V modem je prakticky v továrním nastavení + zapnutá Wi-Fi a zabezpečení. Typy zabezpečení jsem zkoušel různé. (ještě jsem tedy nestihl zkoušku bez zabezpečení). Nejhorší je že jsem tohle nedávno řešil přes ethernet a dal jsem to do kupy, ovšem absolutně si nemůžu vzpomenout jak.

Prosím tedy o nějakej nápad.
Díky moc

o 04.11.2010, 09:13 | clown
nemas spatne zadanej na tom druhym notesu WPA / WEP key ???
o 04.11.2010, 09:58 | MaSuZaPi_Honza
předpokládám. že ne. Zkoušel jsem to několikrát a i prohazoval typy zabezpečení, tímpádem i měnil klíče.

zkusím ještě příkazy ipconfig /release a ipconfig /renew, jestli to nevisí na Ip adrese kterou to mělo načtenou předtím.
o 04.11.2010, 10:26 | clown
pokud si menil zabezpeceni,
doporucuji cely WLAN profil na notebooku smazat ..

btw .. co te primelo z pomerne spolehliveho zarizeni ZYXEL si poridit takovou mrdku ? :o))
o 04.11.2010, 10:36 | MaSuZaPi_Honza | Upraveno: 2010-11-04 11:57:53
hele dělám technika v TMCZ a jestli je něco mrdka, tak ZYXEL p660 HW T3 v2.... A to Ti řekne kterej koliv technik co stím přijde denně do styku. Jsou případy a ADSL linky(DSLAMY) kde prostě ZyXel funguje oproti ostatním špatně (nejsou to všechny případy ale spíš vyjímečně) To má za následek časté rozpady spojení, vyšší útlumy apod. celkově tedy špatný chod připojení. Celkově je tenhle typ Zyxelu náchylnější na kvalitu linky, tedy tam kde ZyXel končí ostatní ještě jedou
o 04.11.2010, 10:49 | koren
jo,zyxel neni zadna vyhra
o 04.11.2010, 11:30 | clown
no, me treba zyxel na vzdalenost 4km od DSLAMu a 8 propojenich jako jedinej drzi spojeni .., ASUS WL-600/550 pada 4x denne, furt neco doladuje az to vyladi a rozpadne se to, Huawei co jsem na test zabavil tchyni padne jen 3-4x za den :o))

ale asi na dobrych linkach to beha :o)
o 04.11.2010, 14:01 | MaSuZaPi_Honza
už se to vymyslelo a je to OK.
obnova továrního nastavení a odebrání a znovu přidání IP.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4235 sekund.