Navštíveno 827x

Ahoj,
už od včerejška mi nejde platit přes paypal. Dnes jsem byl v bance, kontrolovali mi kartu, mám povolenou platbu pře internet, mám na účtě peníze a nemám dosaženej týdenní limit.
Paypal stále hlásí:
This card cannot be used for this transaction. You can complete the checkout with another debit or credit card. Please enter your new card information below.
tohle mi hlasi,kdyz na uctu nemam penize.
Právě,že to jsem si myslel a je to i pravděpodobný, neboť jsem kupoval nábytek do bytu a platil jsem kartou,ale byl jsem dnes v bance a říkal mi,že už tam všechny platby musí být zaúčtovány a že prej mám ještě velkej zůstatek. Dnes jsem dával na účet peníze. Tak to zkusím zase zítra.
jj funguje, práve dnes poobede som platil niečo cez 6k...

03.11.2010, 21:11 |
Bucci jede... respektive ráno sem platil...
jj jede, platil jsem neco cca 30min zpet :)

03.11.2010, 21:40 |
JP Mě běhá bez problémů... zkus koupit nějakou blbost z číny za 1USD, tak zjistíš jestli to má něco společnýho s nějakym limitem, nebo spíš ne a je něco s kartou/provázáním. Nevybral jsi třeba ze seznamu jinou kartu, jestli jich tam máš víc? Mě už to tuhle hlášku házelo mockrát a zatim to byla vždycky moje blbost:D
Právě v paypalu mám jenom jednu kartu. Navíc jsem kupoval zboží za 6USD, uvídím zítra, když to nebude fungovat,tak zajdu znova do banky. Bankéř říkal,že zkusíme kartu reklamovat, pokud ani to nepomůže,tak budu muset založit novej paypal.
Zboží musím zaplatit do 7dní, pokud mi do pátka paypal nepůjde, tak najde se nějaká hodná duše, která to za mě zacáluje? :). Je to 6,60USD, samozřejmě bych peníze převedl dotyčnému na účet
Jeste me napadlo, nemenil jsi ted nedavno kartu? S tim jsem pred casem taky zapasil, co se deje, proc to nejde :o)))
Internetove platby mas skutecne aktivni? Taky jsem mel problem, ze jsem je aktivni nemel, cca 5 plateb proslo v pohode, ale u dalsi uz to vubec neslo. Tim chci rict, ze pokud uz jsi pres PP platil, tak to neznamena, ze jsou aktivni...
mě když se menila karta,tak me všchno zustavalo stejny,aji pin,všechno,teda jen ten 3mistnej overovaci kod zezadu karty je jinej,ale to po me paypal nechtěl znova
Ty jsi dostal novou kartu se stejnym cislem? :-O Slysim prvne
Kartu mám stále stejnou, platbu přes internet mám aktivovanou,ale pořád to nejde. Zajdu znova do banky
Tak nakonec byl vyčerpán týdenní limit na kartě, sám bankéř netušil,že se i platby přes internet odečítají z limitu.

04.11.2010, 17:50 |
empiK (M)
LukeFab: karta se stejnym cislem je imho nesmysl
jop, kazda karta ma ine cislo. dokonca aj virtualne karty na platbu cez net. v paypal systeme musis po expiracii starej karty zadat nove cislo plus CVV kod a po autorizacii - stiahnuti nejakej minimalnej ciastky mozes zase pouzivat....

05.11.2010, 00:28 |
maresk | Upraveno: 2010-11-05 01:46:33
empiK, jasisoft: když jsem měl ještě účet u eBanky, tak jsem měl celkově tuším 3 karty, všechny stejné číslo, lišily se akorát CVVčkem, tak nevím, ale zjevně je možné mít po expirované kartu se stejným číslem, jak je to dneska netuším, od doby, co eB převzala Raiffka, u nich nejsem, nějak jsme si vzájemně nesedli (udělali pár průšvihů a nehodlali nést zodpovědnost, takže jsem to řešil právní cestou, což pomohlo)
tak jako fakt má stejný čísla,akorát těch 5 čísel vzadu se liší

05.11.2010, 06:35 |
Sau Taky sem dostal po vypršení platnosti karty novů se stejným, 16-ti místným číslem. Vzadu byl ale CVV kód tuším že jiný. Jinak stejné.