Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > dotaz:Praha práce

o Navštíveno 1002x o
o 03.11.2010, 13:34 | Dr.Hadson
Zdarec jelikoz uz delsi dobu hledam praci a na Olomoucku nic neni tak se chci zeptat jak to vypada v praze?Da se tam sehnat neco pro 25.leteho kluka?mam jen vyucnak obor stolar ale budu delat cokoliv ale za nejakej rozumnej peniz ne za 10 tisic.

o 03.11.2010, 13:43 | Lufas
sorry za ot:-)pripojim se s dotazem, kdyby nekdo vedel o nejaky brigade na severu cech tak bych mel zajem...Mam tri roky praxi jako technolog programator cnc ve strojirenstvi,dal umim vsechno okolo zedniciny a sadrose,pc ovladam taky dobre, mam ridicak B(jezdit by mi taky nevadilo)...no ale ma to hacek muzu vzdycky jen ctyri dny v tydnu(mam svoje vlastni zamestnani a tohle hledam jen jako prividelek) nedavno tu nabizel neco autohificentrum liberec ale nejak jsem to prosvihnul:-)
o 03.11.2010, 13:46 | Dr.Hadson
udelame tady takovej mensi pracovni urad =o) Jinac ja jeste doplnuji ze mam taky ridicak sk.B 5 let a v celku dobrou praxi v rizeni
o 03.11.2010, 17:46 | endru.ondra
Taky se vetřu z dotazem scháním práci v praze jako číšník, kdyby ste někdo o něčom věděl tak dej te vědět, díky :)
o 03.11.2010, 18:34 | Dr.Hadson
no zadosti se tu pekne kupijou ale odpovedi zatim zadny
o 03.11.2010, 19:06 | rcman
Dr.Hadson : Jakou máš představu o rozumnejch penězích? U mě se pořád někdo hledá. Ale je to jenom práce kolem automobilů...
o 03.11.2010, 19:22 | Dr.Hadson
no takovej alespon 15 cistyho.a co ty konkretne myslis kolem automobilu?
o 03.11.2010, 19:34 | Legacy 2.5
V Praze vždy nějakou práci seženeš. Záleží, jak jsi šikovný, flexibilní. Ještě jsem nepotkal nikoho, kdo by odjel do Prahy a práci nesehnal. Ale je to o tom, co dokážeš zkousnout, začít s nějakou obyč prací a pak prostě si časem najít něco lepšího.
o 03.11.2010, 19:38 | achyl
Dr.Hadson- já sem truhlář a v praze bez praxe v tomhle oboru a jen s ucnakem moc sanci nemas. shanel sem to dlouho a nakonec skoncil uplne jinde
o 03.11.2010, 19:58 | Dr.Hadson
Legacy:ja se nebranim zadne praci a zkousnu toho docela dost alespon ja si to teda myslim
achyl:truhlare nemusim delat,jak jsem psal ja se chopim kazde prace
o 04.11.2010, 10:03 | Bladzej
Koukám, též se vetřu. Kdyby bylo něco poblíž Suchdol, Roztoky a tenhle okraj Prahy. Ideálně něco kolem kompů, internetu apod - IT technik, Maturita, rok praxe. Řikám ideálně...
o 04.11.2010, 13:34 | Kacko
Bladzej: [ Link ] jestli se na nejakou pozici hodis, tak se muzu primluvit. Ale je to na Zelivskyho.
o 04.11.2010, 16:57 | Rudi
nedávno tu někdo sháněl řidiče aut pro vození na letiště/z letiště za 80Kč/hod.
o 04.11.2010, 17:04 | Dr.Hadson
ale jo tak do toho bych aji sel pokud nebudu muset mit svoje auto,pac v 3.dverakem bez zadnich sedacek bych toho asi moc neodvezl =o)
o 04.11.2010, 17:20 | Bladzej
Káčko: díky, píšu Ti maila.
o 05.11.2010, 18:31 | crestik
co bych za to dal, umět pořádně se dřevem...když vidím, kolik práce maj v okolí soukromníci a jak dobře jsou placeni
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.376 sekund.