Navštíveno 1003x

Zdarec jelikoz uz delsi dobu hledam praci a na Olomoucku nic neni tak se chci zeptat jak to vypada v praze?Da se tam sehnat neco pro 25.leteho kluka?mam jen vyucnak obor stolar ale budu delat cokoliv ale za nejakej rozumnej peniz ne za 10 tisic.

03.11.2010, 13:43 |
Lufas sorry za ot:-)pripojim se s dotazem, kdyby nekdo vedel o nejaky brigade na severu cech tak bych mel zajem...Mam tri roky praxi jako technolog programator cnc ve strojirenstvi,dal umim vsechno okolo zedniciny a sadrose,pc ovladam taky dobre, mam ridicak B(jezdit by mi taky nevadilo)...no ale ma to hacek muzu vzdycky jen ctyri dny v tydnu(mam svoje vlastni zamestnani a tohle hledam jen jako prividelek) nedavno tu nabizel neco autohificentrum liberec ale nejak jsem to prosvihnul:-)
udelame tady takovej mensi pracovni urad =o) Jinac ja jeste doplnuji ze mam taky ridicak sk.B 5 let a v celku dobrou praxi v rizeni
Taky se vetřu z dotazem scháním práci v praze jako číšník, kdyby ste někdo o něčom věděl tak dej te vědět, díky :)
no zadosti se tu pekne kupijou ale odpovedi zatim zadny

03.11.2010, 19:06 |
rcman Dr.Hadson : Jakou máš představu o rozumnejch penězích? U mě se pořád někdo hledá. Ale je to jenom práce kolem automobilů...
no takovej alespon 15 cistyho.a co ty konkretne myslis kolem automobilu?
V Praze vždy nějakou práci seženeš. Záleží, jak jsi šikovný, flexibilní. Ještě jsem nepotkal nikoho, kdo by odjel do Prahy a práci nesehnal. Ale je to o tom, co dokážeš zkousnout, začít s nějakou obyč prací a pak prostě si časem najít něco lepšího.

03.11.2010, 19:38 |
achyl Dr.Hadson- já sem truhlář a v praze bez praxe v tomhle oboru a jen s ucnakem moc sanci nemas. shanel sem to dlouho a nakonec skoncil uplne jinde
Legacy:ja se nebranim zadne praci a zkousnu toho docela dost alespon ja si to teda myslim
achyl:truhlare nemusim delat,jak jsem psal ja se chopim kazde prace
Koukám, též se vetřu. Kdyby bylo něco poblíž Suchdol, Roztoky a tenhle okraj Prahy. Ideálně něco kolem kompů, internetu apod - IT technik, Maturita, rok praxe. Řikám ideálně...

04.11.2010, 13:34 |
Kacko Bladzej:
[ Link ] jestli se na nejakou pozici hodis, tak se muzu primluvit. Ale je to na Zelivskyho.

04.11.2010, 16:57 |
Rudi nedávno tu někdo sháněl řidiče aut pro vození na letiště/z letiště za 80Kč/hod.
ale jo tak do toho bych aji sel pokud nebudu muset mit svoje auto,pac v 3.dverakem bez zadnich sedacek bych toho asi moc neodvezl =o)
Káčko: díky, píšu Ti maila.
co bych za to dal, umět pořádně se dřevem...když vidím, kolik práce maj v okolí soukromníci a jak dobře jsou placeni