Navštíveno 887x

02.11.2010, 21:31 |
relax Zdravim Vás - dnes mi došla trpělivost se bankovním účtem u Český Spořitelny - za posledních 14 dní jsem na poplatcích zaplatil asi 150 Kč a to jsem skoro nic nedělal. Rád bych Vás poprosil o nějaký tipy na bankovní účet - Využití hlavně příjem platu, elektronický bankovnictví, výběry z bankomatů (dobrá dostupnost bankomatů), sem tam nějakej ten převod na jinej účet. Nejde mi ani tak o nějaký úroky, který mi tam daj, ale spíš o to, abych za to, že jim dávám svoje peníze platil co nejmíň. Díky za rady a postřehy.

02.11.2010, 21:32 |
hawai já od český přešel k mbank, ale už to taky neni to co to bejvalo
mbank
ale už to taký není co to bývalo
vedení zdarma
bankomat kterejkoliv za 18kč
a myslím 10 elektronickejch ukonů zdarma
jj taky mbank,i kdyz ty podminky uz presne nejsou co to bejvalo,ale jediny za co mi strhavaj je snad 9kc za vyber z bankomatu a kdyz u obchodniku utratis 4000,- za mesic tak mas 3vybery zdarma.
GE Money Bank . Už několik let spokojenost.

02.11.2010, 21:41 |
relax jj taky koukam na mKonto - vypadá velice solidně ... skoro vše zdarma až teda na ty výběry - ale ty mam tak 3-4 měsíčně, tak pokuď by to byla jediná položka, tak by to bylo celkem fajn

02.11.2010, 21:50 |
relax | Upraveno: 2010-11-02 23:11:16
ještě jsem tam nikde nevyčetl čím se řídí počet výberů z bankomatu zdarma - píšou "až 3" - pokuď by to byly opravdu ty 3 zdarma, tak je to super ... každej další je za 35 Kč. Pokuď by to tedy byl, ale třeba jen jeden a další 3 za 35 Kč, tak už sem na tom skoro jak u ČS ...
EDIT: tak už jsem to našel :)

02.11.2010, 21:50 |
snuky komercka.. pokud na ucet chodi vic jak 10tis nebo 25tis podle toho ,vedeni zdarma,2vybery nebo vsechny zdarma,el.bankovnictvi,ovl.pres telefon,eur ucet,3x karta,vsechny pohyby v cene

02.11.2010, 22:10 |
relax snuky: konkrétně jakej účet od KB popisuješ ? :)
KB má mladá a způsob přístupu do elektronickýho bankovnictví by mě dovedl k šílenství. oproti raifce děs

02.11.2010, 22:31 |
relax Luke_288: taky jsem kdysi měl jako podnikatelskej účet a dostat se do ebank se mi asi 5x nepovedlo, pak jsem to vzdal :) Jinak zatím u mě vede to mKonto .. nejsou tam někde nějaký skrytý poplatky ?
tobě se nepovedlo dostat v ebance na bankovnictví? já ho mám už od studentskejch let, funguju na něm už 9 let a kromě asi dvou odstávek se mi ještě nestalo, abych se na něj nedostal. vyjma začátku, kdy jsem místo třech nul v kodu psal čtyři, takže moje blbost. za mě systém ebanky (rb) je nejspolehlivější co jsem měl možnost zkusit (mBank, ING, AXA, KB)

02.11.2010, 22:46 |
Kesam U spořky bylo kecu jak nic platit nebudu vedení učtu a tyhle keci a taky mě sekaj jako kráva.

02.11.2010, 23:00 |
relax | Upraveno: 2010-11-03 00:20:16
luke: abych to správně formuloval - ebankem jsem měl na mysli elektronický bankovnictví KB :)
Kesam: Tak ja jsem si to ponastavoval, tak abych měl výbery z bankomatů zdarma, nějaký transakce zdarma atd ... prostě to co budu využívat s tim, že jsem měl platit něco okolo 100, jenže teď jsem v bance zadával příkaz k úhradě (podle vzoru a asi jako 100x před tim) a teď koukám "01/11/2010 chyba na pl. příkazu - 19.50 Kč", za platbu z/do jiné banky 2 Kč - za posledních 14 dní jsem nic nepříjmal ani neplatil, potom naký za položky - pol.: 3 / 5.00 Kč - 15 Kč .. sumasumárum 37 Kč ani nevím za co :) a to koukám na poslední tejden ... a to teď budu potřebovat změnit číslo na potvrzovací sms z internetbankingu - to bude taky tak 30 Kč předpokládám :)

03.11.2010, 07:11 |
Brda asi jako Luke_288

03.11.2010, 07:24 |
Lufas ja jsem presel asi pred trema mesicema k raifce a naprosta spokojenost;-)
hehe 150Kc :) ja mam 6 uctu a kdyz spocitam co tem vsem kurvam necham za poplatky, tak se blizim ke 3t. mesicne, za to, ze disponuji s mym kapitalem,neni to nadhera :)
Sporka je fakt tragedie, hlavne jejich platby kartou pres terminaly, tam mne drbou nejvic, zakaznik zaplati 6000Kc kartou, mne prijde jen 5820Kc, proste hnus

03.11.2010, 07:52 |
Rajdlos | Upraveno: 2010-11-03 09:10:42
plati jeste to, ze Rajfka je vicemene bez poplatku? U sporky nechavam na beznem ucte bez problemu 1200Kc mesicne, uz mne to moc neba

03.11.2010, 07:54 |
Bucci bacha... nepotvrzené informace říkají, že mBank se stahuje z trhu...
jinak ČSOB (neni nejlevnější, ale v pohodě) je ale fakt, že jsem byl donucen hypotékou, protože když sem vzal jejich účet jsou tam zajímavý slevy na hypo...

03.11.2010, 09:21 |
nome Mam ekonto od raifky a relativní spokojenost ale poslední dobou to taky de nahoru a poplatky rostou i když tam měsíčně přistane nat ten jejich limit pro vedení účtu zdarma
pokud se bavíme o osobním účtu tak Raifka,pokud ti tam přistane za měsíc víc než 25k tak je vše zdarma krom výběrů z bankomatu který sou tuším za 10Kč kdekoliv.

03.11.2010, 12:55 |
nome to klobouk: jo všechno zdarma ... bejvávalo. Trvalej příkaz 6kč příchozí platba 2kč odchozí platba 4 kč pojištění karty na měsíc 15 kč ..... sice vedení jako takové zadara je ale jinak tam stejně platíš skoro jako jinde
noname: schvalne sem koukal na vypis za minulej mesic a jsou tam skutecne 4kč u kazde prichozi/odchozi platby a 9.90Kč za výběry z bankomatu (libovolneho). Kartu mam embosovanou a pojisteni neplatim,je to dle me v cene.(respektive podmineno tem 25k prichozich mesicne)
relax: aha, jsem tě nepochopil. ale jen jsi potvrdil stupidnost ebankingu u KB :)

04.11.2010, 08:27 |
Conan FIO, všechny běžný věci zdarma, výběr z bankomatu ČSOB za 6kč, pokud si to dobře pamatuju.
relax: mám ČS a za vedení účtu platím cca 20,- Kč měsíčně, mám udělaný servis 24 + nějaký spořící účet, el. bankovnictví zdarma, výběr z bankomatu 6,- Kč, to mě na vadí z bankomatu vyzvedávám max.2x měsíčně, to jde ale překopat. Za ty poplatky co si účtujou dávám cca 150,- Kč a na úrokách mám měsíčně cca 135,- Kč, je to výhodně jen do nějaké částky, pak ty úroky nerostou, není to čistě spořící účet.