Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > IT: mini notebook

o Navštíveno 616x o
o 01.11.2010, 16:02 | Midnite
Poradili byste mi jaký pořídit mini notebook, především samo na filmy a internet. Cenou bych se chtěl pohybovat kolem 3tis. může být i starší, ale se zárukou.. Tudíž jestli někdo máte rady po čem se hlavně dívat a jestli existuje nějaké fórum. ((M) nebrat jako inzerát)

o 01.11.2010, 16:24 | Petura
seš jak moje sousedka, chci na tom dělat všecho, hlavně ať to není pomalý a dám za to max. 3tis ..
no a podařilo se mi na aukru koupit FS Lifebook S7010, P4 1,6ghz, 512mb ram, 40hdd a kupodivu to funguje dobře a celkem svižně
o 01.11.2010, 16:39 | hanx
za 3 tisíce? To teda nevim kde žiješ... Kup si nějakej z těch rádoby-notebooků na aukru např tohle [ Link ] to má pomalejší procesor než většina dnešních mobilů

z nějakýho důvodu na alza.cz je nejlevnější za 5 500,-
o 01.11.2010, 16:39 | Dudelina
Hlavně si nekupuj ten co dávali v Mountfieldu. Mám to doma a peklo pomalý kvůli šitóznímu SSD disku.
Ale když je to pak ten samej Acer One s normal HDD, tak si umim představit, ze to bude makat dobře.
o 01.11.2010, 19:06 | Midnite
pánové, taky píšu použitý a jak většina lidí ví tak cena ihned po koupi jde dolů :) tak su rád že jste sem hodili další OT :P
o 01.11.2010, 20:20 | hanx
dobře, takže ti odpovím na tvojí otázku: Dívej se po nejlevnějších 8" netboocích tak rok a půl starých (aby ještě byly v záruce) s baterkou co vydrží 15 minut... a forum je třeba na svethardware.cz

cena po koupi rozhodně neklesne na míň jak polovinu, prostě máš nereálný představy (nebo ne nereálný, ale hodně malá pravděpodobnost že něco kloudnýho seženeš), nevim proč to nechceš akceptovat :-) ale jestli si myslíš, že máš pravdu ty, tak si to klidně dál mysli :-)

dám ti ještě jednu radu - když kupuješ použitej NB, připrav se na koupi baterky, pokud budeš požadovat normální výdrž.. U víc jak rok a půl starých NB je nová baterka skoro nutnost, ptž je malá pravděpodobnost že bude mít víc jak nějakejch 50-60% kapacity
o 02.11.2010, 10:18 | Rustapha-659 | Upraveno: 2010-11-02 11:37:04
[ Link ]

například...ale 3k je fakt mimo (ale bylo by to příjemný,o tom žádná)

o 02.11.2010, 10:21 | Midnite
tak už jsem dal na vás a koupil asus eee za 6,5k... tak díky :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3345 sekund.