Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > OT: Stavební právo - dotaz - stavební deník

o Navštíveno 1768x o
o 01.11.2010, 14:13 | Only_One
Kdo má právo zapisovat do stavebního deníku?

o 01.11.2010, 14:45 | Dudelina
U nás to jsou za zhotovitele osoby uvedené ve smlouvě o dílo s investorem, pak projektant, za investora tech. dozor. a investor.
o 01.11.2010, 14:46 | Šestikule
především zhotovitel, takže vždy odpovědný pracovník za danou práci tj. třeba mistr od zedníků, vodař, plynař apod. Pak tam může zapisovat stavební dozor a státní orgány. A sám stavebník (majitel stavby) tam může psát stanoviska.
o 01.11.2010, 17:05 | Luke_288
tak jde o to do jakýho deníku. jestliže do stavebního, kterej si vede generální dodavatel tak je to jak psal Dudelina a většinou tihle jsou napsáni na tý první stránce v deníku.
to o čem píše Šestikule- vodař, plynař apod je podle mě záležitost dílčích montážních deníků. alespoň mě se ještě nestalo, aby mi psala subka do deníku generálního dodavatele.
o 01.11.2010, 18:12 | jura.j
co je to ten stavební deník ? su nejak mimo
o 01.11.2010, 20:34 | cezetko
Jako Luke_288. Určitě do deníku nepíší subdodavatelé. To už by tam skutečně psal každej.
o 02.11.2010, 06:42 | Only_One
Takže:
1) Generální zhotovitel
2) Projektant - respektive tým projektantů
3) Tdi
4) Stavební dozor
5) Orgány státní správy (stavební úřad, HZS, hygiena, OIP, ..

Co koordinátor BOZP?
Co ČEZ RWE a jiné tyhle síťové instituce?
o 02.11.2010, 08:06 | Veva
právo psát do SD mají osoby uvedené na první straně, kde se píše název stavby a zodpovědné osoby
o 02.11.2010, 18:20 | Luke_288
Veva: jenže tam se o stavebním úřadě nepíše ani zbla a ten každopádně psát může, takže to není uplně směrodatný.

O_O- TDI = stavební dozor bych řekl, co se týče koordinátora BOZP, tak vzhledem k tomu, že to je člověk najatej investorem, tak ten dle mne taky (alespoň já, jakožto TDI a koordinátor v jedný osobě jsem mockrát psal zápis do SD jako koordinátor- jestli jsem nebo nejsem oprávněnej z pohledu stavebního zákona těžko říct, protože úloha koordinátora je tak zesraná, že podle mě ani stavební zákon v tom nemá zcela jasno).
síťaři podle mě taky do hlavního SD taky nepíšou, jelikož ti, ve chvíli kdy zjistí průser (nerespektuješ ochr.pásmo atd) tak rovnou píšou dopisy.
o 02.11.2010, 18:52 | Dudelina
Koordinátor nám do denníku píše.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3325 sekund.