Navštíveno 1254x

Je tohle vůbec možný?? :oDDDDDDDDDDDDD
[ Link ]
jsem netušil, že mají v Bohnicích přístup na net...
Jak už někdo napsal: Primář zapomněl zapnutý počítač.. :oDD
ty woe to bych potreboval, ja teda nai nevim jakej mam motor, ale podle toho jak to jede, nebo spis nejede mam sotva 2valec, tak kdyby ste nekdo dokazal mi tam ty zbyly 2-4 valce priprogramovat bylo by to super...
najdeš a demontuješ záslepku v hlavě a domontuješ svíčku... něco k nepochopení ? :DD
No kdo zna radka alias goes, tak vi o co jde.

01.11.2010, 10:45 |
Zdenek (A)
Hmmm..... musim vecer kouknout do VAGu, jestli by nesly "enableovat" jeste 2 nebo lepe 4 valce! :-o
Ty woe jdu kouknout pod kapotu a hledat zátky, třeba mám V16 se čtyřma turbodmychadlama jako Veyron :-D
raději nehledej, taky můžeš zjistit že máš jen třívalec softwarově upravenej na 4 válec... novej podvod bazarnickejch buzen :-D
tak někdo si aktivuje comming home a někdo si aktivuje mrtvý válce no :)))
ale prča to je dobrá
jeho webovky:
[ Link ] rozsekal mě: múj kamarad Brundibár :DD
Meteorik: To nebude tatáž osoba.
:DD ten měl jít do talentmánie

01.11.2010, 14:52 |
Alííí Možná není, ale je to taky hustý.
"Ahoj na mích nových stránkách. Protože mě ty kurvi smazali stránky na mujweb.cz tak výtljte tady, jmenuju se Jirka, ahoj. Moje auti - BRUTAL TUNING UNLIMITED
© 2009 - orange devil - bez souhlasu zakazuju kopirovat a opisovat mí kody html

ty vole :D
[ Link ] to je moc...jak takovy lidi muzou mit obcanku?

01.11.2010, 14:53 |
Alííí Taková opička cvičená. :-D
nejlepsi je veta ze pochybny skoly sou na nic a ze tuningem slusne vydelava.
no řekl bych, že spíš jde o člověka, který si díky diskuzním fórům dělá z lidí prdel...

01.11.2010, 15:34 |
ladisv6 | Upraveno: 2010-11-01 16:53:43
cituji: "16 ti letech sem úspěšně dokončil základní školu a jsem začal chodit do školy na zedníka, ale studium sem nedokončil, páč mně to příliš neoslovylo. V osumnácti mi múj otec koupil mí první auto - škodu 120 GLS. Prakticky hned sem se začal intenzívně zabívat tuningem a tak na studium na zedníka jaksi nezbíval čas.
K tuningu sem jse pak začal zabívat tvorbou webových stránek a webdyzajnem. Myslím že u obou čiností sem se dopracoval od pýky až prakticky na pomislný vrchol.
Tady je vidět, že nejlepší školou je prakse a né nějaké pochibné školy. Dneska jsem mohl mít sice titul, ale nerozuměl bych tuningu, kterým docela dobře vidělám. Každý člověk se totiž musí rozhodnout sám co chce dělat. Zajímavostí je navíc i to že moji kámoši mi neřeknou jinak než inženýre protože rozumím technyce tunningu i internetu, takže sem technický tip. Škola není všechno, navíc si na zvonek a schránku tytul ing. píšu, tak k čemu se zdržovat a otravovat na univerzitě."
...tak nevím jestli to nehraje, tak blbý snad být ani nemůže :)

01.11.2010, 15:41 |
Bucci pánové, vy se smějete, ale z ufajzovo tříhrnku sme "násobnou" aktivací udělali plnohodnotnej šestiválec
:-)
Bucci :oD :-D, jako takhle, pokud je ten chlapec opravdu postižený a opravdu si to napsal sám, tak klobouk dolů. Bucci viz náš sobotní rozhovor o lidech z penzionu teď z víkendu. Tak záleží z jaké strany na to kdo kouká.

01.11.2010, 17:35 |
rcman To snad neni ani možný...

02.11.2010, 08:08 |
Veva :-D tak to je moc :-D

02.11.2010, 08:11 |
Bucci Ufajz: jj
Ja to rikam furt, ze lidi co se motaji kolem koncernu, nebo je i nedejboze vlastni, jsou tak trochu zvlastni :-))
Jeho fotka to neni, uz sem si vzpomel kde jsem ji videl.
[ Link ]