Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > bluetooth handsfree jaké ?

o Navštíveno 678x o
o 31.10.2010, 18:17 | Midi34
viz nadpis
bluetooth handsfree jaké
nejlíp tip na to co kdo používáte
cena co nejlevněj ,spíš teda poměr cena/výkon
něco univerzálního (nejčastěji mám telefony nokia ,ale láká mě ted HTC ) na bluetooth by to vliv mít nemělo ale vždy se najdou výrobky výrobců kteří si rozumějí víc než s ostatním

díky za tipy

o 31.10.2010, 19:18 | JR
Pokud myslis pevny do auta, tak pouzivam uz nekolik let ruzny HF od Parrotu. Ted mam v aute jejich nejvyssi model a nema chybu ... Prehrava mp3 z USB, SD karty, pres BT z telefonu ....
o 31.10.2010, 19:26 | Midi34
PARDON za nepřesnost
přenosnou

foto k příspěvku  od Midi34

o 31.10.2010, 19:30 | Ghofig
za me Bluetrek X3
[ Link ]
o 31.10.2010, 19:32 | muSlim | Upraveno: 2010-10-31 20:50:30
Mám už asi rok a pol toto, funguje skvelo s iPhonom, Nokiami, HTC, proste so všetkým čo k tomu pripojím :-) Akurát má krkolomnejšie nasadzovanie, ale už som si zvykol.

[ Link ]
o 31.10.2010, 19:44 | Midi34
2 Gholfig - jak hodnotíš to potláčení okolních ruchů ? o kterým píšou
to je přesně to co bych uvítal
o 31.10.2010, 19:48 | Ghofig
ja mel pomerne hodne dlouhou dobu G3ku. X3 je prave nastupce, jelikoz G3 se uz neprodava, takze proto postuji tohle. Mel jsem X3 ale na test a spokojenost. jedna z mala HF, co mi sedi na uchu a prvni dojem na volani a ergonomicnost taky dobrej.
Jinak u G3ky nebyl problem telefonovat treba v aute na dalnici, takze predpokladam, ze novej model na tom nebude hur a ja byl s kvalitou velmi spokojen... ted jsem presel na pevnou sadu, takze uz nepouzivam nic :)
o 01.11.2010, 11:47 | JA
nojá jedu 2 roky Nokii tohle je trochu vylepšenej model, [ Link ]
ale to dts nebo co funguje,připne ke všemu Apple,HTC Samsung a hlavně se netlačí do ucha ,je to před tak nemám pocit,že sem hluchej na jednu půlku..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3354 sekund.