Navštíveno 677x

viz nadpis
bluetooth handsfree jaké
nejlíp tip na to co kdo používáte
cena co nejlevněj ,spíš teda poměr cena/výkon
něco univerzálního (nejčastěji mám telefony nokia ,ale láká mě ted HTC ) na bluetooth by to vliv mít nemělo ale vždy se najdou výrobky výrobců kteří si rozumějí víc než s ostatním
díky za tipy

31.10.2010, 19:18 |
JR Pokud myslis pevny do auta, tak pouzivam uz nekolik let ruzny HF od Parrotu. Ted mam v aute jejich nejvyssi model a nema chybu ... Prehrava mp3 z USB, SD karty, pres BT z telefonu ....
PARDON za nepřesnost
přenosnou

31.10.2010, 19:32 |
muSlim | Upraveno: 2010-10-31 20:50:30
Mám už asi rok a pol toto, funguje skvelo s iPhonom, Nokiami, HTC, proste so všetkým čo k tomu pripojím :-) Akurát má krkolomnejšie nasadzovanie, ale už som si zvykol.
[ Link ]
2 Gholfig - jak hodnotíš to potláčení okolních ruchů ? o kterým píšou
to je přesně to co bych uvítal
ja mel pomerne hodne dlouhou dobu G3ku. X3 je prave nastupce, jelikoz G3 se uz neprodava, takze proto postuji tohle. Mel jsem X3 ale na test a spokojenost. jedna z mala HF, co mi sedi na uchu a prvni dojem na volani a ergonomicnost taky dobrej.
Jinak u G3ky nebyl problem telefonovat treba v aute na dalnici, takze predpokladam, ze novej model na tom nebude hur a ja byl s kvalitou velmi spokojen... ted jsem presel na pevnou sadu, takze uz nepouzivam nic :)

01.11.2010, 11:47 |
JA nojá jedu 2 roky Nokii tohle je trochu vylepšenej model,
[ Link ] ale to dts nebo co funguje,připne ke všemu Apple,HTC Samsung a hlavně se netlačí do ucha ,je to před tak nemám pocit,že sem hluchej na jednu půlku..