Navštíveno 533x

Odborníci, opět help :-) Dostal se mi do ruky novy PC, vse maka jak ma, ale po vypnuti PC se opet asi po necelych 5 vterinach zapne a nejde proste vypnout jinak, nez podrzenim tlacitka power. Nenapada nekoho cim to je ?

29.10.2010, 16:08 |
clown no bud se ti to probouzi diky opticke mysi, nebo wake on LAN :o) hledej, odpojuj :o)

29.10.2010, 16:16 |
Jozzo Jak ten PC vypínáš?
Vypinam uplne normalne - Start - vypnout - vypnout
clown : tohle se resi v biosu hned po startu, ze jo ? Tohle sem mam dojem v napajeni uz "disable" a porad se zapina had jeden :)

29.10.2010, 16:41 |
clown mno vzpominam si, ze mi tohle delal jeden server :o)
se server OS v pohode, ale XP se rebootovali furt dokola :o))
zacal bych defaultem BIOSu

31.10.2010, 00:24 |
hifim@ni@k | Upraveno: 2010-10-31 00:43:43
Co máš za systém? Není to tak dlouho co jsem ještě asi ve Vistách ( možná ve Win 7 ) po nainstalování nějakého programu narazil na stejný problém. Po vypnutí se PC opět zapnul.
Už jsem chtěl přeinstalovat, ale ve volitelných aktualizacích jsem našel jednu co řešila nějaké problémy s vypnutím. Spustil jsem ji a vyřešeno.

31.10.2010, 07:40 |
choze asi jsem ti ho proklel :D
ps. prolez nastavení, asi tam bde někde chyba.
Tak kdyby nekoho zajimal vysledek, PC uz se vypina, prosel sem uplne vse, nastavil uplne vse, nepomohlo nic, pak nasledoval reset Biosu na desce a sup, najednou se vypina :-)
Jo ja taky nechapal, vzdycky kdyz jsem vecer PC vypnul, tak rano prijdu a PC zapnute, kazdy den. Nakonec jsem se naucil davat jen rezim spanku a byl klid.
Nedavno jsem prolejzal bios kvuli necemu jinemu a koukam jak puk, v biosu nastaveno ze kazdy den v 4:40 se ma PC zapnout :-D :-D
No nasel jsem to po dvou letech, uspech co? :-D