Navštíveno 809x

dělá tady někdo do dovozových STK motorek ? Mám tu jeden špek. Honda Hornet 600, dovoz itálie, kdy v TP je "dopsán" snížený výkon na 25kw/6400 a rychlost 150. Ten člověk si to právě kvůli tomu výkonu koupil. Byl jsem na STK, co spolupracuje s Dekrou, dále jsem si volal a dopisoval se zastoupením Honda, kdy mi nikdo není schopen pomoct, jak toto přihlásit. Honda sice dodává kity na snížení výkonu, ale dle údajů tato montáž jejich kitu neodpovídá, takže mi na to doklad nedají. Na STK mi to neztotožní z ZZP práv+ě kvůli tomu výkonu. Chce k tomu dodat právě nějaký lejstro o snížení výkonu :-(
Máte pro mě někdo radu jak toto zařídit, udělat STK, apod ?
díky za rady, jsem z toho docela nešťastnej...
Ma ta motorka normal maly TP a velky TP kdy v kolonce max. vykon je prave udano tech 25kW pri urcitejch otackach? Jestli jo tak bys mel normal zajet na evidencku tam by ti to meli udelat,dostanes znamky a pojedes na urad kde ti to prihlasej na jmeno toho cloveka a vydaj ti normalni ceskej TP kde bude vsechno tak jak ma bejt..pokud tam nemas napsano onech 25kW a nemas zadnej doklad primo od vyrobce Hondy ze doslo k uzavreni/omezeni vykonu na 25kW je to docela problem protoze na urade ti bez toho 25kW do papiru jen tak nenapisou..V tomhle pripade se budes muset informovat u servisu Honda kolik stoji uzavreni a pripadne to nechat udelat..Potom bys mel dostat potvrzeni od vyrobce ze doslo k omezeni vykonu a muzes to jit prihlasit a na urade ti do malyho technicaku napisou 25kW..Technickou muzes snad udelat i ted ale budou tam pracovat s vykonem jakej je napsanej v technicaku..Pokud se nedela zavreni Horneta,coz si nemyslim,ale jistej si ted uplne nejsem tak mas proste smulu.S timhle bejvaj dost casto problemy..
no v tom italským TP je v hlavní kolonce origo výkon / asi 70kw - nemá to usebe/, ale dole v poznámkách je právě údaj o tom snížení. Dle hondy to ale není jejich, kit na snížení, který se používá v ČR, tudíž mi na něj nedají doklad... a na STK mi bez toho dokladu o snížení neudělají dovozovku... :-/
tak to je pomerne na hovno..budes muset do hondy a zjistit co a jak o snizeni na 25kW..jestli to vubec delaj..jinak s tim neudelas vubec nic a muzes to prihlasit leda na plnej vykon..
ano, Honda má kity na snížení ,ale tento neodpovídá... a na plnej výkon to také nepřihlásím, protože v TP je právě tento údaj upraven na ten sníženej...