Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Expert na extremismus

o Navštíveno 1397x o
o 27.10.2010, 11:32 | M.a.R.i
Jsem nasrán a pobaven :)

[ Link ]

o 27.10.2010, 11:35 | kozlustechnykus
Hovado, na to se neda divat.
o 27.10.2010, 12:05 | mike.vw
poslal bych na něj bandu sfetovanej negrů a on by otočil panáček...
o 27.10.2010, 12:07 | Kacko | Upraveno: 2010-10-27 12:25:28
Bez klikani..

[ Link ]

o 27.10.2010, 12:08 | M.a.R.i | Upraveno: 2010-10-27 12:27:33
.
o 27.10.2010, 12:19 | Kacko
Takze pro vsechny extremisty - az pujdete vyvrazdit nejakou romskou osadu, tak napred jednomu z nich ukradnete penezenku, pripadne mobil. Za 3roky jste venku.
o 27.10.2010, 12:45 | Radeggast
No cement...
o 27.10.2010, 13:24 | Nismo.Power
ty voe sem leda zase nasranej.... přesně díky takovejmhle idiotum je tahle republika tam kde je....
o 27.10.2010, 13:35 | Vencaf
to je č.rák, blekotá tam nesmysly jen aby se udržel u korýtka na ministerstvu..
o 27.10.2010, 14:34 | Rudi
Nejradši bych napsal, že bych mu přál, aby jeho rodinu napadli cikáni a pár z nich zavraždili. Nicméně ti dotyční by k tomu přišli jak slepí k houslím, proto pevně doufám, že boží mlýny melou pomalu, ale jistě a jeho samotnýho něco takového potká.
o 27.10.2010, 14:41 | hanzz
Ještě by mne zajímalo, z jakých peněz je ten kokot placený...

O obdobném zmrdovi psal v pondělí Macek:
"V pátečních Lidovkách vyšel text politologa Pavla Kotrbáčka, v němž mne zaujaly dvě věty.
"Nemyslím si, že v České republice představují Romové nějaký problém" a "Postoj české veřejnosti k Romům je dlouhodobě negativní, i když přesně nevím, kde se tento antagonismus bere".
A pak, že neexistují mimozemšťané!"
o 27.10.2010, 14:45 | Prady
Vylitý hovado...okamžitě vyrazit z ministerstva...ví uplný hovno, jen brání cikány do roztrhání těla...cokoliv podle něj udělaj cikáni tak to nikdy neni rasově motivovaný a neni to tak závažný. Krypl jeden!
o 27.10.2010, 14:57 | Zdenek (A)
To je ale extremni debil !!!
o 27.10.2010, 15:07 | ruffrider
Tohle je odborník? Kde ho vyhrabali proboha???
o 27.10.2010, 15:59 | Kacko
Asi do ty TV poslali, protoze tomu z tech nahore fakt rozumi nejvic..
o 27.10.2010, 16:06 | Cenda | Upraveno: 2010-10-27 16:27:39
někde jsem četl, že soudní znalec na extremismus, co loni skončil, byl jedinej skutečnej expert na extremismus v ČR. A asi to byla pravda :-))

NEskutečnej vůl. A prej že má dost informací :-)))
o 27.10.2010, 16:25 | Nismo.Power
spíš aby jeho rodinu napadli cikáni kvůli tomu že sou bilý, ukradli jim peníze a pak je podřízly.... sem zvědavej jak by to pak mistr hodnotil ...
o 27.10.2010, 16:31 | Link
ty drogy, co rozdávaj na ministerstvu, ve vláde a nebo v jaký sračce se brodí tenhle idiot, chci taky pak by byl svět tak krááááásnej tolik hodnejch lidí :-D
o 27.10.2010, 19:43 | Legacy 2.5
Totální, ale totální b*b, kterých je bohužel na takových postech plno a pak se člověk může divit, že to tady vypadá tak, jak to vypadá? Já se nedivím. A když nemá argumenty, řekne, že o tom více neví.
o 27.10.2010, 22:00 | Kesam
Když nic neví tak co tam dělí pičus jeden at táhne do hajzlu.
o 27.10.2010, 23:04 | cuir
az ho zmidli cigani tolikrat kolikrat zmidlili a okradli me ... tak pak takovejhle zasranec vyjebanej bude mluvit jinak.
Jak decko me cigani zmlatili a okradli kvuli posranym bombonum, kvuli blbe desetikorune a kvuli malemu modelu auticka wv brouk. Drzeli me nad dalnici na moste a ze me hodi dolu ,kdyz jim to auticko nedam. Kdyz jsem jim ho dal tak mi sebrali cepici a hodili ji na tu dalnici. Samozrejme sem s bal ,z doma budu bitej tak sem lezl po strani a vlezl sem na tu dalnici pro tu cepici abych nedostal biti.
Pak me zmlatili a nasledne okradli kvuli digitalnim hodinkam, ktere jsem pote diky mamce dostal zpatky. pracovala tehdy v blazinci a videla moje hodinky na jednom ciganovi. nalakala ho za branu blazince..at si jde hrat za ostatnima deckama. jakmile vkrocil na pudu blazince tak mati zavolala ostrahu a hodinky ciganovi sebrali.
Ale vysledek je ten ,ze sem vzdy dosel domu zmalovanej jak velikonocni vajicko.
Jednu zimu sem stavel snehulaka, dobehla parta ciganu snehulaka mi rozkopali a pak skopali me a zase utekli. s brekem sem dosel dom, ale nic se nedelo, protoze cigani sou vsichni stejni.
Situace se otocila pri jednom incidentu v MHD, salina cislo 8 smer hlavni nadrazi v Brne. Zastavka Krásnho.
Stal sem na zastavce, dosla parta ciganu a zacli votravovat. Mel sem v usich noveho "volkmena" co sem dostal k vanocum. Zacli mi brat sluchatka a proste prudili. V saline me stale obtezovali. Vsichni cestujici delali ze nic nevidi. Pak sem chvilicku nedaval pozor a jeden z tech cernejch zmrdu se chytil tycky, pritahl se a kopnul me do obliceje. Kupodivu sem aji zareagoval a chytl sem mu tu nohu a prastil ho do trisla tak ze spadnul zadama na schody v saline. Na hlavnim nadrazi sem vystoupil a oni me obestoupili a zacli do me strkat a hazet si me mezi sebou. Nikoho to nezajimalo, nikdo mi nepomohl! az najednou pribehli tri borci, ze ptali se jestli potrebuju pomoct, jen sem ze sebe vyjekl ze jo a uz to slo raz na raz a cigani lezeli v krvi a huby meli rozkopany od kanad. Kdyz by tam nedosli tak sem mel opet hubu rozbitou ja a urcite by mi sebrali aji wallkmana co v te dobe stal 3000kc. Byl to jedinej darek kterej sem si pral tehdy k vanocum a dostal sem ho. Nic jineho sem nedostal jen tehle velkej darek.

Desn rad bych si s takovym kretenem popovidal a jeste radsi bych na nej poslal partu ciganu co by ho zmalovala tak jako me a byl bych zvedavej jak by pak povidal...curak jeden zasranej !!!!!!!!!
Kazdej kdo rika ,z cigani sou hodni a bezproblemovi a nebo se jich sluvkm zastanou tak nevi nic vo tom co se deje okolo a maj jen prdele stesti ,ze nikdy s nima nemeli problem.

Rikam porad dokola. nejsem rasista. Kdyz bych jim byl tak uznavam pouze svoji rasu a zadnou jinou. ALE ja uznavam vsechny rasy , jen cigany bych nahazel do plynu!
Takze v mem pripade rozhodne nemuze jit o rasov motivovany cin :D

jak se rikavalo....mrtvej indian dobrej indian...v dnesni dobe pro evropu plati " mrtvej cigan dobrej cigan"

a neb kulka je levnejsi nez kdejake socialni davky.....v tomto smeru ja vidim konecne reseni romske otazky. Pokud by byla nejaka statni sbirka ,kde by se za vybrane penize nakoupili naboje do pistoli ,ktere by pak byly rozdavany po jednom do hlav ciganu tak bych prispel celou vejplatou !!!

jak rikam..kdo si nezazil aspon desetinu toho co ja tak netusi. Thole je treba jedna z mala veci kde se s pritelkyni neshodneme. ona proste nechape to co sem si zazil ja, protoze je z vsnice a tam tohle cerne svinstvo nemeli.
o 28.10.2010, 07:15 | Zdeny60
Cuir:

tráva? Koks?

Ty woe, tohle se dá léčit!! A neotálej s tím!
o 28.10.2010, 07:28 | Zdeny60
Jinak Jiří Kopečný - nevím, co si mám o tom myslet. je ale docela možné, že na takto choulostivé téma (cikáni vs. bílí) dostal jasné noty předem, jak a o čem mluvit.

Pro mě je ale zásadní jedna věc: jakýkoliv čin spáchaný kýmkoliv, který omezuje zásadní lidská práva, má být potrestán stejným metrem. To, že některá část populace by byla trestána daleko častěji, je věc druhá.

A pak, jestliže dojde k tomu, že SKUPINA lidí přípraví a naplánuje útok proti komukoliv (ať je výsledek jakýkoliv), trestní sazby by měla být o poznání vyšší, než když to spáchá jedinec.

Bohužel, v praxi to vypadá jinak.
o 28.10.2010, 08:27 | Vencaf
přesně,v praxi to vypadá jinak, protože cikáni zásadně páchají trestnou činnost v organizovaných skupinách,takže 95% z nich by už muselo sedět na doživotí..
o 28.10.2010, 09:01 | Legacy 2.5
Zdeny60: Já Cuir chápu, taky jsem to měli ve třídě, na škole, prostě cikáni jsou jiný a nikdy to nebude reálné, že by se začlenili
o 28.10.2010, 10:43 | vinzek fa
cuir dam ti radu sezen adresu na toho pana pak partu ciganu dej jim 2ku na pernik a uvidis co s nim udelaj ruce i nohy mu utrhaj -))

cigani sou jiny to je fakt ale nejsou vsichni zli a spatni spoustu jich takovejch znam a sou slusnejsi nez kde jakej ceskej bilej clovek
takovej ten cernej odpad by se mel hazet do Labe
o 28.10.2010, 11:46 | Zdeny60
Legáč2,5:
jasně, TOHLE já nemyslím. Já myslím něco jiného...
o 28.10.2010, 12:33 | Legacy 2.5
Proč cikáni nejezdí k moři? Protože by se stejně neopálili :-D
o 28.10.2010, 12:46 | vinzek fa
vsak cigani sou u more furt jaj more -)
o 28.10.2010, 18:21 | Seat Power
proboha to je totalni vymastenej magor,sem zas kurva nasranej.
o 28.10.2010, 20:27 | Prady
Taky sem chodil na Smíchově do školy s cikánama...nebo sem potkával kolem školy ty co do ní nechodili a můžu říct jediné: nejsou to lidi, je to póvl, hnus, odpad, veksl co by měl umřít bídou v koutě....opravdu chodící tělesný schránky bez mozku.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.35 sekund.