Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Rada-výběr DVD

o Navštíveno 700x o
o 26.10.2010, 21:29 | Honcke
Ahojte,zakoupil jsem receiver: [ Link ] a reprobedny: [ Link ] .
Otázka zní:chystám se koupit nějaký DVD přehrávač,neměla by to být žádná sračka,zároveń v rozumný cenový relaci.Vím že tahle sestava neni bůhvíjaká,ale limitovaly mě finance samozřejmě.Pořád říkám že lepší jak domácí kino a repro v plastu.Chtěl bych to primárně na filmy,ale i na poslech nějakého CD,jelikož na solo přehrávač momentálně nejsou peníze.K tématu:budu rád za vaše tipy DVD přehrávačů hodících se k této sestavě.Limitující je opět cena,ta by měla být okolo 2500-3000 kč.Dík Honcke.

o 26.10.2010, 21:31 | madmaik
mas lcd?neni lepsi vzit rovnou bluray?
o 26.10.2010, 21:35 | clown
koukni se na hifibazar.cz
jsou tam Denony za 3300,- :o)
o 26.10.2010, 22:11 | Honcke
TV mam: [ Link ]
Mno chtěl bych aby to i trochu zahrálo,kouknu jak psal clown,no ale blu-ray bylo taky v hledáčku.Zkuste kdyžtak házet klidně odkazy.Dík.
o 27.10.2010, 08:06 | hanzz
Jako clown. Podívej se po něčem na hifibazar.cz ... myslím tím i po jiném receiveru a bednách :)
o 27.10.2010, 19:00 | Honcke
hanzz:mno po jiném receiveru a bednách se určo nepodivám,nejsou děngy:-)
Jinak abych nemusel zakládat nový topic tak mám problém.Receiver sem koupil jetý od kámoše,a začal mi dělat toto:zapnu normálně hraje,všechno,ale když ho vypnu,už ho nezapnu.Musím ho vyndat ze zásuvky a zas zastrčit.Potom jde už zapnout,ovšem jen do dalšího vypnutí.Poraďte prosím co by to mohlo být-případně kolik by vyšla oprava.Dík.
o 31.10.2010, 18:48 | Honcke
up
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4879 sekund.