Navštíveno 547x

Zdravim vsechny kdo vidi do teto problematiky. Mam uver na bydleni u Ceske sporitelny (preklenovak-stavebni sporeni) Ted mi nabidli prefinancování na hypoteku s 3,89% urokem, ale zase chteji nejaky poplatky cca 6000kc a mesicne za vedeni 200kc. Co jsem tak koukal tak asi nikde jinde lepsi podminky nebudou, nebo vi nekdo o necem? Pak me jeste zajima pojisteni hypoteky. Protoze mi hned k mesicni splatce pricetl cca 480kc za pojisteni o ktery nemam zajem. Nyni mam k uveru pojistku pouze za necele 2000kč/rok a nechci platit to co nepotrebuju, jde to nejak obejit?
3,89 s fixem ale na nějakou dobu, ne?
Někdy to je tak, že ti pojištění narvou ani se tě neptej, i když ono povinné ani být nemusí. Ale zase někde jedno bez druhého nejde.
Jj doba fixace je na 5 let. O tom pojisteni by to chtelo neco najit jestli je povinny dle nich, nebo volitelny. Je mi jasny ze musi byt, ale chci si ho navolit podle sebe a ne mi tam flaknout vsechno mozny...

27.10.2010, 09:53 |
J-T. GooGoo: Máš špatné informace, řešil jsem teď to samé a nakonec se dohodl s KB i za cenu ze mám úrok 4,15% a to z důvodů:
U ČS aby jsi získal tento akční úrok musíš splnit následující podmínky:
- hypotéku musíš splácet minimálně 20 let NELZE doplatit dřív ani v datu fixace
- fixace je vždy 5 let nemůžeš jí změnit ani v datu vypršení fixace
- musíš si vzít jejich pojištění, které je dle mě předražené
- nesmíš přejít k jiné bance
Pro mě to byly nepřijatelné podmínky u KB si můžu dělat "co chci"