Navštíveno 457x

26.10.2010, 17:00 |
Kapka (M)
jelikož se mi moje SNB boty nejak zacali rozpadat..budu potřebovat nové..doporučte nejakeho prodejce?a co třeba i za značku?a zpusob "zavazování"?videl jsem třeba ten system BOA utahovani..funguje to dobře? dikes

26.10.2010, 18:12 |
hanx hlavně neber ten "systém" co má salomon na těch nových botách od modelů 2010 (např. salomon faction), takový to utáhnutí tím, že za to jen zatáhneš... nenech se zlákat tím, že jsou extrémně pohodlný (fakt jsou)..
měl jsem je tejden na horách a dalo by se říct, že jsem si to kvůli těm botám vůbec neužil... rozvazovaly se...
sice jsem je potom reklamoval a po měsíci jsem si nechal vrátit prachy, ale při představě, že jsem si ten tejden mohl užít mnohem víc (neutahovat si pořád boty, nevysekat se když se ti rozvážou atd..) mě to hodně mrzí i tak...
po mých zkušenostech bych šel do klasickejch tkaniček od známých značek, hlavně aby ti v nich seděla noha pevně a byly pohodlný, to je to nejdůležitější... a nezapomeň si s sebou vzít vázko jestli ti do nich jdou... a nenakupuj po netu, řádně si vyzkoušej obě boty, pořádně se v nich projdi a proskákej... (stalo se mi že jsem si zkoušel jednu, už jsem je málem kupoval, ale prodavač říkal ať si radši zkusim i druhou a měl pravdu, druhá mi vůbec neseděla)

26.10.2010, 18:29 |
fredh ...a radši bych koupil botu, která tě jemně tlačí. Já koupil boty, který mi byly akorát a po pár jetích se mi vyšláply, až v nich noha plave. Gravity za cca 2K, žádná levnota taky ne.
Tkanicky stojej za hovno. Nekolikrat jisteny BOA system je 100x lepsi.
Mam 3x jistenej BOA system, nemenil bych. Znacka RIDE. Mlady jsem koupil nejaky ultralehky, ale ted si nevzpomenu na znacku, byly drazsi, ale nikdy jsem nedrzel v ruce tak lehkou botu, ta znacka vyrabi prej ciste jen SNB obleceni a hlavne boty. Takze know how maji suprovy.
Sel bych do osvedcenych znacek: Burton, Ride, Sims ... boty jsou proste zaklad.

27.10.2010, 08:53 |
Kapka (M)
prave ž eu starych bot se mi neustale povolovali tkaničky..takže behem dne nekolikrat znovu utahnout a zavazat...tak zjistuju co se ted dela noveho za systemy
Jinak s tïm proslapnutim to neni upne pravda, zalezi na konstrukci boty, ja si koupil takhle minule DC s BOA s presvedcenim, ze se mi vyslapnou a samozrejme kyzeny efekt se nedostavil, takze po par hodinach jezdeni se dostavovala ukrutna bolest. Takze v tomhle bych byl opatrnej, zalezi na vyrobci a jednotlive konstrukci boty.
Kapka: na tkanicky se fakt vykasli, uz mam druhe boty s BOA a perfektni, jen pocitej, ze do kvalitnich bot zahucis i kolem 7-8t. a vic, ja kupoval po zime s 20% dolu.
Doporucuju obchod Snowboardel - Galerie Butovice. Skvely vyber, ochotnej personal, obsluha jezdi profi, takze poradi. typkove jsou hodne ochotny a v jejich zajmu neni jen prodat.

27.10.2010, 09:52 |
hanx Rajdlos: Jasně no, u mýho příspěvku jsem zapomněl říct, že mluvim o hranici kolem 3000 - 4000 Kč a tam bych spíš přemejšlel o klasice než BOA či jiný systémy...
Tak prvni boty mme staly 3500Kc od DC s BOA systemem. Neni to tak vychytane jako ty s nekolikanosobnym, ale porad se mi zdaji lepsi nez tkanicky. Ale kazdymu vyhovuje neco jineho :)