Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > IT : zachrana dat z ext.disku

o Navštíveno 639x o
o 26.10.2010, 12:00 | johanik
Povedlo se mi shodit ext disk na zem a od te doby nenajede, system hlasi, ze zarizeni nebylo rozpoznano, co s tim, daji se nejak zachranit data ?

o 26.10.2010, 12:14 | clown
dle meho otevrit jak konzervu a pripojit k PC ..
podle mne si zabil ten USB prevodnik .., pokud to bylo teda vypnuty ..
o 26.10.2010, 12:16 | johanik
byl zapnutej...

Zkusim ho vyndat a pripojit do jineho ext. disku, to by teoreticky mohlo najet ? Pripadne jak pripojit 2,5" disk do klasickeho PC, da se, nebo je potreba nejaka redukce ? Sem lama...
o 26.10.2010, 12:18 | johanik
jeste teda jedna vec, kontrolka na disku sviti, ale HDD blika a prapodivne cvaka disk pri najizdeni,a le dal nenajede, takze to spis bued diskem... ?
o 26.10.2010, 12:20 | clown
jestli cvaka, tak to vypni... HNED !
cinkni do datahelp.cz .. resp. obnov to ze zalohy :o)

Datahelp nam obnovil 2x HDD po KO elektronice (zasah mistra elektrikare do rozvodu) za 12t.

o 26.10.2010, 12:22 | johanik
obnov ze zalohy ? Zadna zaloha jaksi nebude :)
o 26.10.2010, 12:22 | johanik
teda spis :-(
o 26.10.2010, 12:26 | Diner
Obavam se, ze uz asi narazily hlavy do plotny, jestli v tom cvaka. To uz nebude jen elektronika, ale mechanicke poskozeni. Jestli se podari neco zachranit, uz to bude dost drahy a svepomoci to asi nepujde:-(
o 26.10.2010, 12:27 | johanik
no vyborne, to mam radost :(
o 26.10.2010, 12:31 | drebb
no mi se stalo neco podobneho, taky cvakal, ale pak to prestalo, ve winech mi ale hlasil ze disk je poskozen(ale nejspis z hlediska struktury) a jestli ho chci pouzivat musim ho naformatovat, coz bylo nemyslytelne, vyhoda byla ze ja videl aspon jednotku a chkdsk to nejak prekousal a data byly zpet
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3582 sekund.