Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Hustý video! Karle. Můžem si tykat?

o Navštíveno 857x o
o 26.10.2010, 09:55 | rcman
To jsem opravdu nepobral. Kdo si tohle doma vychoval... Nechápu.

[ Link ] #!

o 26.10.2010, 10:03 | Syrup
Tuhle o nem byl porad na CT2. Ten kluk je autista, tahkle se vychoval vicemene sam, k tomuhle ho nikdo nevedl. Bohuzel ho nejspis neceka moc svetla budoucnost- moznost oslepnuti, ohluchnuti atd....
o 26.10.2010, 10:08 | hanzz
Výborný! Myslím, že to přesně ilustruje tuhle Kalouskovu a Schwarzenbergovu sebranku...

LOL :)
o 26.10.2010, 10:35 | Veva
můžem si tykat? ty jsi asi Karel :-D
chlapec má přehled, ale jinak asi jako Syrup
o 26.10.2010, 11:14 | clown
no autistu mam doma .. a tohle autik fakt neni ..
o 26.10.2010, 11:24 | Only_One
otázka je, jestli to co říká si i myslí a nebo to je naučené vyprofilované to co okoukla z médií a dalších sdělovacích prostředků. Protože víc o politice ten klučina neví
o 26.10.2010, 11:41 | DJ.UFÍK
jako clown
o 26.10.2010, 11:44 | pepe689
[ Link ]
no nevim nevim tady je porad i nejaky psani
o 26.10.2010, 12:16 | Mr.Scully
Nějaká forma autismu to opravdu je, ten kluk je pochopitelně nepoužitelný pro normální život, ale ve svých 13 (?) letech má výrazně větší přehled o politice nebo ekonomice než velká většina dospělé populace. Naučené to opravdu nemá.
o 26.10.2010, 14:24 | .mycTD
autismem se oznacuje skoro vsechno, pro co nema lekar jine pojmenovani, takze pruvodni jevy u jednotlivych autistu nelze srovnavat.
o 26.10.2010, 15:07 | Kacko
Autismus ma celkem jasne definovane priznaky. Autistu je spousta, sam jsem autista, v nekterych vecech jsem se dokazal hodne zdokonalit (verbalni komunikace, socialni disfunkce) a ziju normalni zivot. Naopak vyuzivam toho v cem jsem odmala vynikal.

Takze myslim, ze tenhle kluk nebude mit zadne vetsi problemy, jen chvili potrva, nez se srovna. Naopak ho nejspis ceka zajimava budouctnost v politice.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.426 sekund.