Navštíveno 849x

26.10.2010, 09:55 |
rcman To jsem opravdu nepobral. Kdo si tohle doma vychoval... Nechápu.
[ Link ] #!

26.10.2010, 10:03 |
Syrup Tuhle o nem byl porad na CT2. Ten kluk je autista, tahkle se vychoval vicemene sam, k tomuhle ho nikdo nevedl. Bohuzel ho nejspis neceka moc svetla budoucnost- moznost oslepnuti, ohluchnuti atd....

26.10.2010, 10:08 |
hanzz Výborný! Myslím, že to přesně ilustruje tuhle Kalouskovu a Schwarzenbergovu sebranku...
LOL :)

26.10.2010, 10:35 |
Veva můžem si tykat? ty jsi asi Karel :-D
chlapec má přehled, ale jinak asi jako Syrup

26.10.2010, 11:14 |
clown no autistu mam doma .. a tohle autik fakt neni ..
otázka je, jestli to co říká si i myslí a nebo to je naučené vyprofilované to co okoukla z médií a dalších sdělovacích prostředků. Protože víc o politice ten klučina neví
[ Link ] no nevim nevim tady je porad i nejaky psani
Nějaká forma autismu to opravdu je, ten kluk je pochopitelně nepoužitelný pro normální život, ale ve svých 13 (?) letech má výrazně větší přehled o politice nebo ekonomice než velká většina dospělé populace. Naučené to opravdu nemá.
autismem se oznacuje skoro vsechno, pro co nema lekar jine pojmenovani, takze pruvodni jevy u jednotlivych autistu nelze srovnavat.

26.10.2010, 15:07 |
Kacko Autismus ma celkem jasne definovane priznaky. Autistu je spousta, sam jsem autista, v nekterych vecech jsem se dokazal hodne zdokonalit (verbalni komunikace, socialni disfunkce) a ziju normalni zivot. Naopak vyuzivam toho v cem jsem odmala vynikal.
Takze myslim, ze tenhle kluk nebude mit zadne vetsi problemy, jen chvili potrva, nez se srovna. Naopak ho nejspis ceka zajimava budouctnost v politice.