Navštíveno 724x

25.10.2010, 20:21 |
hanzz Tak třeba Cadillac CTS-V Sport Wagon by mi v garáži asi nevadil :)

25.10.2010, 20:22 |
PlusOne | Upraveno: 2010-10-25 20:40:06
Jsem si skoro okamžitě vzpomněl na Saab Performance team :-)
[ Link ]
jinak v číně auto neprodáte :) musíte umět prodat co to auto dokáže a když to umí po dvou tak to je jasnej prodejní trhák :)
Pekne, pekne. Chlapci to majú v rukách, to brzdenie proti sebe museli mať natrénované nenormálne. By som sa smial byť vodič a že najebem do druhého :-D

25.10.2010, 21:33 |
Kesam Jestli by vás napadlo medi že ty Cadilaci řídí třeba češi :-)
Celej ten team v červenejch cadilakách jsou češi pod taktovkou Petra Hnětkovského :-.Přijeli do číny tady máte ty cadilaky dílnu a dělejte sei stím co chcete :-)
Ty Kaskadéři jezdili na Crazy day v Praze.
Mi to připomělo splašený arabáše :)
Bladzej:
Myslíš tohle, jo???? :-D :-D
[ Link ]
Kesam : mě to nenapadlo, vim to akorát na crazyday sem se bohůžel nedostal :) koukal sem jim na cadillacy a tu klec kulatou před dílnou :))

25.10.2010, 23:50 |
Kesam U Honzi v Bohnicích na servisu :-)Jo je tam vidět krásně Hnětkáč Tereza taky a Jirka ještě tuším že pavel Korych taky jedno pilotoval a Míra černý.
jj, čimice možná bohnice.... já teda myslel že to ještě sou čimice katastrálně ale to je jedno.....
je tam lakovna a často tam jezdim dozadu na stk ;-) takový těžký JZD :) bydlim kousek od nich v chabrech ;-)
2 Kesam: tak to som nevedel, dík. Pekne im to ide od ruky... :-)

26.10.2010, 15:52 |
Kesam Jo mají tam servis lakovnu a emise tuším a ta STK je někoho jiného.(každopádně fiesta tam prošla ):D