Navštíveno 656x

Kolik stojí přelakování alu?Chtěl bych přestříkat origo škoda kola do jiné barvy.Komaxit?
pokud chceš komaxit, musí se to opískovat, to stojí cca 1000kč a pak komax, další asi 2 tis. to ale nedoporučuji lepší je to nechat přelakovat, ceny se pohybují od 1500 do 3000,- Kč za sadu
pravě chtěl bych ten komaxit.o žádnej superextra efekt mi nejde,chcu jen černou matnou barvu na škodováckých 17 alu
Me delali v Budějcich 13" litaky - opiskova + bilej komaxit, za 1000Kč za sadu (bez papíru) :) Takze u ted 17" to bude tak 2 tis. :)
joo četl jsem,že se to dá sehnat od 1500kč,kdyby to bylo do 2000kč,tak by to bylo super.obeslal jsem pár firem z okolí Brna,tak su zvědavej

25.10.2010, 23:39 |
mishan | Upraveno: 2010-10-25 23:58:32
a můžeš tu napsat důvod, proč chceš komax?? to počítej zrovna min se 3 litrama,pochybuju že ti to za 1500 udělají i s opískovaním, na to hned ted zapomen, pak jak si je škrábneš, tak se ti to začne hezky odlupovat....a to se pak kopej sám do p*dele :-) ;-)
upřímně ani nevím proč komaxit,nevím jaký to má výhody a nevýhody.hledám nejlevnější možnou dobrou variantu.občas se to škrábne to je jasný,ptž si to auto půjčuje i mamka