Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > VV parodie na politiku

o Navštíveno 566x o
o 25.10.2010, 12:19 | nome
Tak tohle mě dostalo
[ Link ]

zjistili že šetření se nehodí do krámu tak zamíří s davem socanských voličů a dou do oranžova

doufám že tato strana už po příštích volbách fungovat nebude protože co slovo to perla

o 25.10.2010, 12:36 | PlusOne | Upraveno: 2010-10-25 12:55:30
Jestli fakt "zezelenooranžověj", tak určitě ne :-D U mě teda ztratili totál kredit už před volbama, a mám pocit, že lidi, co je volili, se teďko tlučou do hlavy...dlouho o nich nebylo slyšet, a teď, když je, tak jsou to vesměs negativní věci, z mého pohledu negativní.
Strana, která neví, kam patří, a jak se chce dál profilovat, dle mého ve vládě nemá co dělat...
o 25.10.2010, 14:36 | hanzz
To je jasný, VV vznikly jako marketingový produkt a tak se tak musí chovat i nadále. Pravdou je ta, že je ve volbách do PS volili zejména ti, kteří by jinak volili ČSSD, Což se ukázalo nyní, kdy se tito bloudící voliči vrátili zpátky k podpoře strany z Lihového domu.

:)
o 25.10.2010, 15:13 | nome
no jak píšeš, akorát fakt nechápu to že se tváří jako pravicová strana a najednou když se jim to nehodí tak sou zas levicová a kdo ví co přijde za rok ... třešně
o 25.10.2010, 16:25 | Mr.Scully
Asi jako výše. Ono totiž je to logický důsledek, protože i když VV je strana spíše pravicová, tak ve volbách se profilovali jako proteststrana a tudíž nasbírali hodně levicových hlasů - a teď se diví, že na ně voliči kašlou. To je jako u zelených, ti taky hrozně chtěli být ve vládě a teprve pak zjistili, že se to jejich voličům nelíbí.

Každopádně strana, která se chová podle průzkumů, nemá v politice co dělat. Pokud neví, co chtějí a hodlají měnit program podle toho, co je zrovna populární, tak ať jdou do prdele.
o 25.10.2010, 17:01 | Cenda
nevim, čemu se divíte. Bartovi a Johnovi nešlo o nic jinýho (stejně jako většině ostatních), aby se dostali ke korytu, moci. Pokud se chtějí udržet, nezbyde jim, než se průzkumy řídit. Akorát jsou tak blbí, že to ještě sdělí médiím.
o 25.10.2010, 17:21 | Mr.Scully
A jen tak mimochodem, můj kolega se s Radkem Johnem poměrně intenzivně stýkal v 90. letech... a když se dozvěděl, že zrovna John se bude vydávat za představitele "čisté" nekorupční politiky, tak dostal záchvat smíchu. Víc psát nebudu, protože by to asi bylo žalovatelný, ale řekněme, že korupce byla tehdy ještě prorostlejší a "normálnější" než dnes.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3349 sekund.