Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Android - help

o Navštíveno 539x o
o 25.10.2010, 11:42 | J-T.
Jsem od minulého týdne nadšený uživatel HTC s Androidem.

Nicméně bych potřeboval rady zkušenějších:

1. Jak přesvědčit phone, aby mě nezkracoval SMS? Na symbiantu jsem měl prográmek co mě před odesláním "odřízl" háčky, čárky a bylo to v klidu, pro Android nemůžu nic dohledat :-( České "T9" se nechci vzdát...

2. Jakou navigaci? V Marketu je ke stažení jen Navigon... Co jsem se dočetl tak doporučuje většina Sygic... Možno a kde stáhnout legally? Co doporučujete? Já měl vždycky TomToma...

3. Jakou hru z Marketu doporučíte na dlouhé zimní večery, když je po š...í? :-)

4. Co za aplikace stojí si nahrát? Dám na osobní zkušenosti, než na pokusy a testování...

Všem díky, kdo dají svoje postřehy...

o 25.10.2010, 11:57 | DaveX
Upřesni, jaké HTC máš, ono je totiž rozdíl mít hry na Desire oproti třeba Wildfiru (ten mám já a lepší hry si tam nezahraju :))
o 25.10.2010, 11:59 | Diner
ad3 nevim jake mas naroky na hry, ale me treba hodne bavi jednoducha hra aTilt 3D Labyrinth... Je na to potreba naklonove cidlo. Jinak je prima vychytavka treba Car Performance, ktera umi pomoci GPS napriklad zmerit zrychleni 0-100 a dalsi srandy.
o 25.10.2010, 12:07 | JR
fungujici navigon tady i s navodem ... [ Link ]
o 25.10.2010, 13:10 | Bucci
jinak ndrive a sygic přímo na stránkách výrobce (ofiko cestou)

dál hry: pokud máš 1GHz procák tak určitě Gangstar a Sandstorm, nenáročné potom air control, vtipnej je talking tom cat

pokud máš neorigo rom bez sense, tak vřele doporučim LauncherProPlus

aplikace: barcode scanner, arcmedia (divx player), e-strongs explorer, icq, facebook, documents to go (editor a reader doc/xls/pps/pdf - a to včetně formátu 2007 a vyšší - docx/xlsx,....
o 25.10.2010, 13:11 | Bucci
ještě samo Asphalt 5 (náročnější hra na grafiku - ale luxus)
z navigací vřele doporučim toho Navigona (Reality scanner je fakt vychytávka jako prase)
o 25.10.2010, 13:12 | J-T.
Sorry, mám HTC Wildfire...

Diner: Tak ideálně na odreagování je někoho zastřelit :-)

JR: Díky, nicméně co ten Sygic?

ALL: Co ty SMS? Poradí někdo?

Bucci, Slim: vy se nepřipojíte do rad a zkušeností? :-)

díky
o 25.10.2010, 13:14 | J-T.
Bucci: Já věděl že se přidáš :-)
Zkusím co jsi napsal a co mě bude vyhovovat. Díky!!!

BTW: A něco na to nezkracování SMS fakt není? Jak to řešíte?
o 25.10.2010, 13:21 | xSam
1) nevím, neřešil jsem
2) zkoušel jsem všechny navigace co jsou a oproti Windows mi přijdou všechny na prd, je to velký ústupek. Nejmíň mi vadí Navigon, takže používám ten. Pro Tebe by mohla být ještě cesta Igo MyWay, v mém rozlišení zatím není. Vše ostatní je podle mého názoru hnus.
3)Doporučuju novinku "Angry Birds", je zdarma a je to bomba. Nebo ještě poker - "Live Holdem", je skvělej s živými hráči..
4) to je těžké, každýmu vyhovuje něco jiného. Ale ne Instant mesaging doporučuju "meebo", na ebooks "iReader", na video "Rockplayer", na kalendář "Jorte", google překladač atd...
o 25.10.2010, 13:35 | /// MiŠeL ///
za mě aplikace(eBuddy,google sky map,Shazam,spirt level,Metal Detektor,iLightr,decibel,compass) hry (air control, The wars, robo defender,gem miner,alchemy) jinak nevim
o 25.10.2010, 13:49 | C...arlos
J-T.: nevím jestli je to přesně ono, ale já mám Motorolu Milestone 2.1 verzi androida a přímo v nastavení zpráv si můžu navolit počet znaků. Jmenuje se to přímo v telefonu text massage limit a tam si můžu navolit počet znaků na smsku. Nevím jestli to je ono.
o 25.10.2010, 14:11 | Bucci
hmmm wildfire by se mi líbil, ale to by musel mít VGA display...
na Asphalt, Sandstorm a Gangstar rovnou zapomeň :-(
jinak ten air control je luxus návykovka (bylo to tady i pro PC... máš letiště a směruješ letadla na přistání)

dál ti doporučim s většíma aplikacema vyčkat, než bude uvolněnej Android 2.2 pro Wildfira (cca prosinec), pak můžeš instalovat aplikace rovnou na SD kartu

Jestli znáš iGO Amigo (ořezaná verze iGO8 pro WM) tak to je to samý co iGO 2009 pro Droida/iPhone, hodně jednoduchý, ale přehledný, nicméně navigon je plynulejší a rychlejší (i když vyznat se v hledání měst nebo ulic je vo držku...)
o 25.10.2010, 14:12 | Bucci
message limit neni počet znaků, ale počet SMS zpráv v jedný konverzaci...

jelikož sem línej psát a radši volám, tak ani nevim jestli zkracuje nebo ne
o 25.10.2010, 14:18 | C...arlos
Bucci: díky za vysvětlení, takže je kravina co jsem napsal před tím.
o 25.10.2010, 15:54 | muSlim | Upraveno: 2010-10-25 16:11:43
2 J-T: sorry, ale ja hrozne nenávidím Androida, tak by som ťažko radil objektívne :-D Viacmenej ale Navigon prečo nie? Ja ho používam na iPhone a lepší navsoft aspoň na iPhona neexistuje pre mňa :-) Inak k aplikáciam, každý potrebuje niečo iného, že, to sa nedá takto povedať že si tam nahraj toto a tamto, bo to je dobré. Koňov kokot je dobrý, možno to bude dobré akurát tak pre mňa, ale Ty povieš že som Ti poradil takú píčovinu, že by mi vták uschol... ale ani na jednom telefóne mi nesmie chýbať môj obľúbená SoundHound (bývalé Midomi) na pátranie po pesničke ktorá sa Ti zaľúbi. Je super, odkedy ju mám, nemusím premýšľať kde som to už počul a čo to bolo zač, funguje na 95% pesničiek :-) Tak asi takto...
o 25.10.2010, 16:19 | J-T.
Díky všem za postřehy a tipy, teď ještě dořešit to nezkracování SMS a budu happy...

Slim: Jasně, ale když si tvého kokota na doporučení vyzkouším a pak si řeknu, že je i pro mě dobrej tak proč ne :-) V opačném případě si necháme každej toho svýho a bude nám taky hej :-)

Bucci: díky! Asi tě budu ještě otravovat s dotazama, pořád tak trošku v pár věcech tápu :-( Jako například kde najdu kolik dat jsem už stáhnul ...
o 26.10.2010, 09:07 | DJ.UFÍK
:-) Kdo ze to po me chtel tu ROMku vid Bucci :-D :-D
o 26.10.2010, 15:30 | Bucci
Ufík: jo chtěl, páč sem updatoval a moc žrala baterku, takže downgrade na DefroSTo 5.6 (upravená - vyházel sem si z ní věci, který nechci nebo nepoužívám) hehehe + update youtube
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4244 sekund.