Navštíveno 874x

existuje nějaká karta nebo nějaký převodník jak dostat HDMI z PC kde nic takovýho není...
Darker- dík, to by šlo, ale mám VGA a 6600GT takže bych nerad šel níž pkud by bylo nějaký jiný řešení,
Řešení určitě je, projeď si eshopy a najdeš jich mraky, nevim jestli mas PCI-e nebo AGP...
sry ne VGA ale AGP samo.. :-D ale grafika je jediná možnost?

24.10.2010, 17:03 |
proky Pokud mas na grafice DVI vystup, coz si myslim ze urcite jo, tak muzes zkusit tenhle kabel
[ Link ] pokud chces ale z PC dostat pres HDMI i 5.1 zvuk, tak to bude problem...
nene jen obraz, zvuk stačí norm.. díkes to je přesně wono, je njsem nevěděl přesně jak se jmenuje

24.10.2010, 17:46 |
Ravo na 6600GT stačí redukce DVI-HDMI (protože HDMI je vpodsatě DVI+zvuk)
Zvuk budeš muset ale táhnout to TV solo (hodně TV mají jeden HDMI vstup označený jako PC(DVI) a vedle je klasidká zdířka na stereojack - tam šupneš zvuk ze zvukovky a je to :-)
ravo díky, už jsem objednal přes aukro za 60 peněz..
nebo rovnou kabel dvi-hdmi

25.10.2010, 09:45 |
clown ale pozor .. neni to uplny HDMI signal .., budes muset najit i na TV HDMI/DVI vstup
btw .. neni uz 6600GT zrala na vymenu ? :o)

25.10.2010, 17:59 |
Ravo jeslti tu grafiku má na video + kancelářskou práci, tak výkon v pohodě...i Crysis jsem si na ní kdysi zahrál..takže na takové to malé domácí "koukáníčko" to bude stačit i na fullHD BR ripy