Navštíveno 1234x

Včera jsem to přezul, myslím že už bude jen pár pěkných dní a pak přijde zase ten hnusnej sníh. Už teď se těším na jaro.

Hliníky umyté a uložené v garáži.

přezuto už od úterý 19.10. pěkně před hrozbou prvního sněhu a námrazy :-P Klidně ať si padá :-) jsem ready

23.10.2010, 11:27 |
Komba Já opět přezuju svoje auto jako poslední,protože potrvá než to udělam všem ostatním....takže jak mile to začne klouzat,tak přezouvam :D
já už od minulého víkendu :-)

Nevidim duvod, tady sviti slunicko a teploty jdou k 10 stupnum. Predpoved take nevybizi k prezouvani, takze ja to vidim az na polovinu listopadu nebo na zacatek prosince.

23.10.2010, 12:33 |
Drtič Čekám až dojdou gumy - v pondělí snad přezouvám
Před úpravou....

23.10.2010, 12:40 |
Dave1984 | Upraveno: 2010-10-23 12:59:11
Please MTV, unpimp my ride :-DDD - stavák šel pryč a místo něj origoš a plecháče 195/65/15 to je koza, ale ten komfort :-D

23.10.2010, 12:43 |
zipp asi jako mrazík..nejsem ten typ člověka, co jezdí 3/4 roku na zimákách a letní nazouvá akorát na červen,červenec a srpen :-D

23.10.2010, 12:45 |
Timbo znam par lidi co neprezouvaj ale prendavaj znacky z letniho na wintercar :-D
Tak a je to tu zas, asi založím thread o tom, kedy mením trencle a postnem foto pred a po :-P
Slim:
Před: hnědé s špatně čitelným nápisem Leden
Po: bílé s nápisem říjen :-D

23.10.2010, 13:50 |
TROY slim )))
hlavně aby to mělo hnědej šlinc )
zipp: nějak jsem nepochopil tvůj příspěvek. zejtra přezouvám a to už jen proto, že vyjíždím s autem brzo ráno, kdy jsou teploty kolem nuly a podle mě letní pneu už nefunguje uplně ideálně, což jsem poznal už předevčírem, kde zatáčku, co jezdím za rozumných teplot uplně normálně jsem tentokrát skoro neustál.
slim: vždyť ten thread je pro tebe, myslel jsem že už na něj nekoukneš

23.10.2010, 16:04 |
sotek Už týden přezuto. I když najedu pár km za rok, raději přezuju dřív.
Timbo:
já též.. a svýho času jsme tak chtěl řešit daily car a auto na víkendy... už jsme skoro jel pro dvojče bez papírů s trochu lepším motorem, kterej by podstoupil pár zásahů..
No já dnes "zrepasoval" starý mareácký 15" ocelovým kartáčem smirkem a nástřikem černý metalízy ve spreji za 250,- z tesca... ty zoxidovaný a boulovatý liníky se mi na auto nechtělo dávat:) zase se mi to enchce přezovat, dokud je asfalt.. protože budu zbytečně hoblovat nový zimáky..

23.10.2010, 17:06 |
FBS Dave1984: Ty na zimu downgraduješ i barák? :-)
nejdřív musim auto zprovoznit a pak přezout ale už by to občas chtělo

23.10.2010, 17:26 |
fredh já sem v půlce :)

prezouvam az kdyz je na silnici snih a led..jinak ne..
Postupně přezouvám všechna auta ve chvíli (první už je hotovo),kdy už začínají chladnejší dny. Defacto je mě jedno jestli najedu více na letních nebo zimních pneu.
já už mam přezuto rok. a ze 6mm mi přes léto spadly na 5mm. takže akorát přehodim předky se zadkem tam je 8mm a tadytu zimu je dojedu, pak budou konečne udělaný letňáky a a další zimu budou nový. jako mechanik v pneuservisu neni problém :-)
Legacy 2.5, TROY: :-))))
Dragster: ale to vieš že to musím stále okomentovať :-) Ale fakt mi neide do hlavy, dobre keď uý to sem jebete, prečo nie do toho istého threadu ktorý ste založili poprvé? Však sa to každému objaví ako aktualizovaný, nem? :-)

23.10.2010, 20:23 |
X-sat (M)
Měl jsem v plánu nyní po neděli, ale počasí ukazuje stabilně teploty přes 5 stupňů. V noci nikam nejedu, tak přezutí také přesouvám minimálně o týden později.
Hlásím Slimovi že je přezuto :o)

od středy jsem už na zimních...

23.10.2010, 21:21 |
Toxxx Dnes uz na zimakach:)
Kua, spousta lidí má už přezuto a já ještě nemám ani koupeno:)
Já včera.
Omega + Oktávka, trvalo mi to cca 2 hodiny a byl jsem tak sedřenej, že jsem to ani nevyfotil
Promiň Slime :oDDD

24.10.2010, 14:14 |
Prady Brzo ráno nejezdim, takže zatim neni důvod....liťáky se zimákama mám připravený, takže si je můžu kdykoliv vyměnit sám během půl hodinky až bude opravdu zima :-)
na zimu neprezouvam jen menim stroje :-)

25.10.2010, 11:25 |
hanzz Mám přezuto, můžou začít padat ty bílý sračky :) Letní hliníky, který měly tu a tam nějaký šrám, jsem odsoudil do role zimních hliníků. Takže opticky beze změny. Pouze ten fungl nový vzorek vypadá docela akceschopně.