Navštíveno 1263x

23.10.2010, 10:01 |
Fipo Koupil někdo z vás ať už aukro či ebay?
Koukal jsem se na tuhle:
[ Link ] Nevím, do jaké míry tomu věřit...
Tak nevim, jestli chces navigovat nebo mit v aute nejakej kram...

23.10.2010, 11:06 |
clown co se 7" na skle ? :o) za mne ne.. prekazelo by to
igo8 na tom bezi, coz je super, win.ce 5 zakladem
ale s 800*600 budes mit problemy s jinejma aplikacema .. a nepise velikost RAM ani rychlost CPU, coz muze byt obcas problem
pouzity nejaky stary radic SD karty, proto jen 8GB

23.10.2010, 11:28 |
Bulík | Upraveno: 2010-10-23 11:49:32
Ahoj,
Pořídil jsem si s těchto stránek
[ Link ] Mám provedení s DVB.Mám multivana,takže občas koukám i ze zadní spací lavice.Co se týká mne tak spokojenost.Jak se zpracováním tak i s navigací.IGO bylo v základu-já si ještě dohrával i jiné.
Rychlost v pohodě,nic se neseká,pravdou je,že start navigačky je tak okolo minuty.
Přijem navigace ve městě i mimo město je naprosto v pohodě.Žádné vypadávání signálu-družice to chytá pořád.
Závěrem:Nečekal jsem žádný zázrak ale teď jsem za ty peníze s navigačkou spokojen.

23.10.2010, 11:39 |
Fipo řeknu to asi takhle
doteď jsem žádnou navigaci neměl a nakonec jsem vždy trefil tam, kam jsem chtěl a potom jsem se dostal domů :-D
Když bych si ji měl koupit, tak bych chtěl, aby uměla víc než jen přepravit mě z bodu A do bodu B...
Doprovodné funkce jako sledování filmu a další krávoviny by se určitě hodily přítelkyni, při řízení mně určitě ne...
To, že se načítá při startu třeba minutu by mi nevadilo. Vadilo by mi to v momentě kdyby načítala minutu novou trasu, kdybych blbě odbočil :-D

23.10.2010, 11:49 |
Bulík | Upraveno: 2010-10-23 12:10:24
To se mi ještě nestalo:-)
Jak říkám ten start je pomalejší,ale pak už to jede jako brus:-)Nikdy se mi nestalo,že by ukazovala kraviny či zamrzla někde před odbočkou.Jezdím dost a mám na tom vyzkoušené téměř všechny evropský státy.
Než jsem toto pořídil měl jsem navigačku v PDA,pak v N95,chvíly jsem používal klasickou nav. Mio.
No a pak mne zlákaly také ty doplňkové funkce tak jsem skočil do tohoto.
mam odskusanych zopar navigacii s dealextreme.com a spokojnost. ide na tom skoro kazdy navigacny soft a pohoda (igo, tomtom, garmin, navigon...). urcite takuto cinsku navigacku nez sony, panasonic a pod. - drahe to je a updatovat mapy je amerika.

23.10.2010, 23:46 |
clown no zrovna na toho Panasonica update neni vubec.. jsem happy, ze jsem Stradu prodal..
no na strade sa mi po dlhom googleni podarilo rozbehat igo a bol pokoj. na sonicku to je horsie, musis hadzat unlocky a hrat sa s tym kym nieco rozbehnes

24.10.2010, 21:32 |
clown vsechno jde .., kdyz je to win.ce an ARM a ne windows automotive na sh3 procaku :o)

25.10.2010, 08:01 |
Bucci taktak všechno jde, jen je třeba vědět jak nebo vědět kde to jak zjistíš...

25.10.2010, 11:45 |
Rudi dát skoro 2ku za nějakou čínu nebo za 3ku koupit klasiku TOMTOMa se zárukou, no asi bych se moc nerozmejšlel.

25.10.2010, 13:12 |
Bucci to bych tu trojku radši utopil za nějakej levnej foun s OS (WM, Droid, ...) tam navi strčíš taky...
Podařilo se někomu rozchodit na Win CE6 TomToma ???
Zkoušel jsem snad 10 verzí, ale nějak se nedaří... :(
Za mě - 1500 Kč za značkové PDAčko z Aukra (Mio), někde sehnat iGO 8 (nebo co je to za relativně nedávnou verzi) a paráda... proč dávat trojku za něco z Číny...