Navštíveno 1640x

Jelikož nejezdím do práce autem ale MHD tak i tech 5min co to mam je pro mě utrpením :-( našel jsem zajímavá sluchátka,
[ Link ] má někdo zkušenost? Případně jiná sluchátka?
Mno nevim jestli kvuli 5ti minutam kupovat takovyhle musle, budes vypadat jak koko.:o)
Kup si osvedceny In Ear Sennheiser CX 300 (tusim ze to tak je) Zvuk za tu cenu paradni, nerusis okoli a smotas to do kapsy.
už nechci špunty:-( ty mám teď :-(

22.10.2010, 11:20 |
hanx | Upraveno: 2010-10-22 11:41:23
tappaja: ty je máš že je doporučuješ? Nevim jestli jsem měl zkušenost zrovna se špatnými kusy, ale měl jsem v rodině dvoje tyhle a jedny jiný špunty sennheisery a žádný nevydržely dýl jak půl roku. A to byly opečovávaný, nijak extra často nehraný a zacházelo se s nima jak v bavlnce... Za mě od sennheisera jedině velký sluchátka
EDIT: nevidim důvod proč si do MHD kupovat "sluchátka na domácí poslech"... já bych to neřešil a koupil KOSS porta pro, když už mluvíme o "osvědčených" sluchátkách :-)
koss porta pro jsou fajn ale ja chci uzavrena sluchatka...a nechci pecky :-)To ze budu s velkejma sluchatkama vypadat jako blbec je mi jedno :-)

22.10.2010, 11:39 |
Piskoteek | Upraveno: 2010-10-22 11:58:46
[ Link ] jinak mam tyto
[ Link ] sice k PC ale taham je o do práce k mp3 a po 12h na palici nic netlačí atdatd
Jinak škoda že jsi z Práglu tady v tom obchodě mi vše borec ukázal,poradil a mohl jsem (krom špuntů) většinu hodit na uši a poslechnout.Jinak jak vypadám neřeším, jsem názoru že každej si má hledět sebe.Navic bude zima jako ušanka do MHD to bude ok:)
ten krám znám,mají i zesilovače:-) tyto sluchátka maji v iStyle :o) na ipodech tak je znám :-)
Mno ma je kamos uz nakej ten patek, proti mejm Triple Fi zvukove jinde, ale maji treba prijemnejsi kabel a za ty penize nevim jestli budes mit moc na vyber.
A to s nima pomalu kazdej vecer usina. Jeho Shure co mel pred tim, to nevydrzely.
A mimochodem, poruznu se objevily plagiaty prave Sennheiseru, kvalita nahovno...

22.10.2010, 12:49 |
tygrm sennheiser PMX 200 jsou lepší než porta pro, určitě zkus poslechnout
PMX 200....to ze vypadaji strasne to je jedno, ale tenhle most za krkem jsem mel uz pred 10lety asi voje sluchatka a neskutecne me sralo ze mi limecek od kosile drkal do sluchatek :-) takze ne e :-)
SENNHEISER PX 200 a hrajou super,mám je už 5 let,uzavřená sluchátka,ted jsemsi objednal Sennheiser IE8,tak jsem zvědavej,chtěl bych zkusit i něco od Moster

22.10.2010, 13:34 |
FSAL Mel sem troje porta pro v prubehu asi 15ti let, pak grado igrada a ted asi rok sennheisery IE8 a je to uplne jina trida. Sem max spokojenej. Svedci o tom i to, ze sou srovnavany s trimenicovejma dvakrat drazsima shure nebo ultimate ear

22.10.2010, 13:43 |
FSAL Porta pro uz sou bohuzel davno prekonany. Vlastne nastesti
Mam i Koss KSC-35, coz jsou menice z Porta Pro. Hrajou bajecne, zvukove je to prebasovany, ale to mam rad.
Nicmene jak zkusis nejaky super sluchatka, tak uz ti to tak uzasny neprijde.
U Ufik chce uzavrenky, coz porty nejsou
zatim stale vedou BOSE z EBAY za sranda penize :-)
DJ.UFÍK: tak to bude asi fake z číny :-)
FSAL:jseš teda spokojenej s IE8?já na ně teprve čekám a nemůžu ani spat
proc?Muze to byt original...pokud tam pise ze jsou origo nerozbalene, kdyz tam bude neco jineho ebay vrati penize....tak pohoda,ne?
nicméně to nemění nic na tom že kvůli 5ti minutám je to asi blbost
proc?Jedu 5 stanic metrem....tam a 5 zpet....to je utrpeni poslouchat. Ukoncete vystup a nastup dvere se zaviraji, pristi stanice xxxxxxx.....
já myslím také UFO :) mě teda nikdy s Portama nerušilo okolí, ikdyž nejsou uzavřené, krásně sednou k uším :)
Tak jsem asi narocnejsi uzivatel:-) basy bych rekl ze zadne...a hluk okoli vnimam jako to nejhorsi co me muze potkat...:-(
basy žádné? tak pak bych řekl že si spíš hluchý uživatel :D
Mno Porty maj basu az az... A okoli te nerusi, protoze ty rusis okoli:)

22.10.2010, 14:04 |
tygrm jestli porty maj basu malo ta nezkousej zadny sennheisery
hm...Tak bud jsem hluchej nebo nevite co jsou basy :-D
jop, bose a sennheisser z ebaya su na 99% plagiaty a zneju tragicky. uz som asi 3oje vracal a pisal negativny feedback. osobne pouzivam
[ Link ] a neviem si vynachvalit. nepadaju z usi, basy a celkovo cele pasmo je luxus a bezproblemov v zime cez to natiahnem capicu a neomrzaju mi usi.

22.10.2010, 14:07 |
tygrm možná bys měl mít s sebou baterku zesík a woofer:))) ať si užijou všichni:)
kdyz ja uz nechci tyhle uchostoury:-(
ja radši uzavřený sluchátka,nemám rád,když lidem v mhd to řve,dívám se na ně divně já i všichni ostatní,hlavně když tam někdo má něco co je mě totálně proti kůži,jako třeba ti prototypové ženatci,což je novodobá odrůda muže od ženy.jen si musíš zvyknout na ty uzavřený,z počátku je to decala nepříjemný na uši ten tlak,ale ted to vubec nevnímám.

22.10.2010, 14:13 |
FSAL Midnite: uplne jina kategorie, ani to nelze srovnavat, sou od sebe nekolik trid daleko Uz jen typem sluchatek (otevreny vs intraaural), cenou porty pod litr vs IE pres 5,5k, ale hlavne zvukem. Ja sem mel porty hlavne kvuli basum a proto mam prave IE pze maj bas uplne jinde - de hloubs je narozdil od kossu pevnej a hutnej a to pri jakykoliv hlasitosti. Sou mnohem presnejsi na celym frekvencnim pasmu, detailnejsi a maj na intraauralni sluchatka sirokej stereoprostor. Navic omezujou okolni hluk a ruchy. Coz je u port presnym opakem. Nemluve o ruseni port ven diky konstrukci, coz nekteri spolucestujici nesnasej uplne dobre.
LukeFab: hlavne si pohraj s nastavcema do usi. Jinak budes zklamanej. Cilem je ucpat co nejvic zvukovad. Me z dodavanejch nejlip sedl penovej vetsi nastavec. Ostatni hrajou na <|>, ale je to o uchu. Kazdopadne doporucuju dokoupit penovy nastvce od Complyfoam. Jinak ja se chystam na udelani custom nastavcu od fy Auris, ktery ti odlejou podle ucha, ale vyjdou cca na 3k

22.10.2010, 14:15 |
FSAL Btw porty sem nechal jen jako pracovni uz asi pred 4 rokama, pze me sralo jak je ma v metru kazdej tydyt :-)
no měl jsem UE super fi 4 a ty mě uplně zklamaly,tak jsem je poslal do světa,je dost možný že to bylo nástavcema.já mám dost specifický ucho totiž.žášný špunty mě v uchu nedrží pořádně,pořád mě to vypadává.držely mě tam docela dobře sluchátka od Creative x-fi s nejmenším nástavcem.

22.10.2010, 14:23 |
FSAL Jak rikam, tech dodavanejch 10 spuntu je pro moje ucho pouzitelnej jen jeden par. Coz byl docela problem pri zkusebnim poslechu u prodejce, pze sem tam mel samoze jeden ze zbylejch paru, co nehrajou a na prvni poslech velky zklamani. Nicmene solidni prodejce mi je zapujcil na vejkend domu, kde sem laboroval a pak uz bylo vse super. Ale complyfoam sou stejne este o tridu jinde. Pak uz jen ty custom odlity od Auris
Kluci a co teda nejake uzavrene s mostem pres hlavu? Nikdo nic?:-(

22.10.2010, 14:47 |
FSAL Hodne vidavam Skullcandy u mladejch, ale bude to spis designovka, nez o zvuku. Ale neslysel sem je. Zkus mrknout na Audio-Technica a Denony
DJ.UFÍK však ty senn px 200 ty mám,jsou přes hlavu :-)
jj ty px200 znam ty maji na kazde prodejne jablka :-D Ja jsem projel uz vsecky znacky ale chtel bych znat taky nazor nekoho jineho....u me zatim vede BOSE jsou lehke,uzavrene pekne hraji....

22.10.2010, 14:56 |
FSAL PX 200 sou absolutne bez basu pro moje ucho, na nekterejch forech dokonce hodnotej zvukove lip PX 100

22.10.2010, 15:12 |
Tuner#2 | Upraveno: 2010-10-22 15:30:17
Je to tak PX 200 jsou horší než PX100 který sice hrajou při klidném prostředí lépe než Porty, ale v autobuse mě prostě chybí bassy a proto používám Porty. Další důvod je doživotní záruka za 50,- pokud jsem registrovaný u CZ dovozce což jsem. To že to není úplně hifi mě až tak nevadí stejně v tom rušném prostředí to nikdy hifi nebude ani s nějakým aktivním potlačením ruchů tipu NoiseGard od Sennheiseru.
Pokud přece jen někdo chce hifi, tak dneska jsem prodával a měl na uších Bowers Wilkins P5 a na to, že jsou to první sluchátka této firmy tak mazec jak zpracováním, tak komfortem a v neposlední řadě zvukem.
to nevadi, mate tam neco z tech odkazu co jsem sem dal?

22.10.2010, 15:43 |
Tuner#2 | Upraveno: 2010-10-22 16:06:24
Z toho co jsi dal nic. BOSE je u mě předražená americká značka s nevalným zvukem v poměru k ceně a ty Technics sluchátka jsem slyšel a je to to totálně o ničem, možná tak pro DJ do kraválu na diskotéce. Strašně přebasované a středy jak z kelímku což obecně platí o všech zavřených sluchátkách až na světlé vyjímky. Já preferuju otevřené sluchátka, protože jejich přednes je zpravidla úplně někde jinde z hlediska detailů, prostoru a podání ceého frekvenčního spektra. Chápu, že na vem třeba Sennheiser HD 595 nebudou ideál právě kvůli rušení okolí jak už to někdo zmínil.
Osobně být Tebou jdu cestou buď jako já a nebo opravdu nějaké kvalitní in ear sluchátka jak už tu zaznělo. Do metra ideál už kvůli dobré izolaci hluku, dokonce mnohem lepší než u velkých uzavřených sluchátek.
a mohl bys něco doporučit?:-)
Viz. EDIT jseš strašně rychlej :-)
ja ty uchostoury uz mel mockrat a uz to nechci :-) chci se od pecek vratit ke sluchatkum ne ke spuntum do usi :-)
Počkej a měl jsi laciné šmejdy za pětibábu a nebo jsi měl skutečně dobré in ear sluchátka? To je dost podstatný rozdíl, pecky mě taky sesedí a padají z uší, ale in ear pokud si najdeš vhodný nástavec je bez problému a opravdu zvukově zcela jinde než laciné pecky. Jenom pozor pak na hlasitost a možné poškození sluchu!
Jen pro rozšíření obzoru:
[ Link ] (lze si je zde i vyzkoušet)
Ve studiové technice patří sluchátka AKG k tomu nejlepšímu (v poměru cena/zvuk/kvalita) a nejpoužívanějšímu.. na ulici s nima ale nikoho nepotkáš ;)
in ear jsem zkousel neboj :-) mel jsem koss,denon atd...ale uz si proste nic strkat do ucha nechci :-)
AKG to je slovo do pranice:-)

22.10.2010, 16:11 |
Tuner#2 | Upraveno: 2010-10-22 16:29:32
Když už jsme u těch výrobců co tu nezazněli, tak co Beyerdynamic? Jeho model letos získal EISU a taky nehraje zle:
[ Link ] ale ty Bowersy mě dnes nedají spát:
[ Link ] :-)
taky zajimave ale jak hrajou?Kazdeh ma jine ucho :-( Chce si to poslechnout...

22.10.2010, 21:06 |
All Nooo, já se ve výběru sluchátek šťoural poměrně podrobně a poměrně nedávno. Dospěl jsem k tomu, že uzavřená sluchátka jsou špatná volba. Taky k tomu, že navenek chci určitě špunty. Špunty zatím měnit nebudu. Mám tyto
[ Link ] a po zkušenostech s nimi nemám důvod ke změně. Snad až zdechnou.
Na doma jsem skončil u tohohle
[ Link ] . Musel jsem si na ně trochu zvyknout ale teď už bych je nevyměnil. Obstarávají 80% mého domácího poslechu.
Nechápu Ufíkův úšklebek nad AKG. Bezesporu se jedná o jednoho z nejlepších výrobců sluchátek na světě a tohleto
[ Link ] je audiofilní lahůdka.
Kdo dobrovolně poslouchá Kos Porta Pro je masochista a kdo dobrovolně poslouchá jakýkoliv Kos nemá k němu daleko. Měl jsem na uších několik jejich sluchátek v ceně do cca 4000,- a tahle značka si zvuk prostě vymýšlí. Čím levnější tím víc fantazie používá.
Jak píše Tuner, uzavřená sluchátka prostě trpí na "kelímkový efekt".
Nicméně proti gustu žádný dišputát. Pokud mermomocí nechceš in ear nebo otevřenou konstrukci a musíš mít něco uzavřeného drž se především osvědčených značek jako jsou Sennheiser, AKG, Audio Technika nebo taky Ultrasone (
[ Link ] ). Vřele ale doporučuju si všechno nejdříve poslechnout. Obzvlášť pokud nechceš nějaký sajrajt za pětibábu, jak už někdo psal.
Tohle poslouchám doma:

Kdyz jsme u tech sluchatek, doma posloucham Sony MDR-V7, zna nekdo?
Libi se mi jejich zvuk, jednou za par let koupim novy nausniky a jedem dal... Kdo by jim hadal 22 let...

chlapi co znamena u sluchatek Power handling capacity 3000mW ?? chci si koupit sluchatka k telefonu ktery pouzivam jako mp3 tak at si je nekoupim a nevybije se baterka za 2 pisnicky
tap: zrovna sem nasel ty sony mdr v150, tak zvazuju zda je koupit, hrajou dobre rikas jo? chci to k notasu a k telefonu

25.10.2010, 12:02 |
slama Chtěl bych si koupit lepší špunty, existuje nějaká prodejna kde by si bylo možné je vyzkoušet? Někde jsem četl že po zakoupení vlastních nástavců za 50 kč si můžu libovolně zkoušet, ale už nevím kde.

25.10.2010, 12:09 |
slama už jsem našel ... sluchatka.net :-)
Mafian: Ja nevim, neznam je.
ja mel na mysli jestli ty tvoje sony hrajou dobre, chci ten typ co mas ty jen novejsi
Mno ono je to tezky srovnavat, radsi si je poslechni.

25.10.2010, 21:11 |
All U sluchátek za pětikilo bych byl hodně skeptický a u Sony dvojnásob. Pokud mermomocí chceš sluchátka v této cenové kategorii podívej se na
[ Link ] . No a kdybys je chtěl za tři stovky ve velmi dobrém stavu tak se stav. Mám jedny zbytečné.
Jinak lze jen souhlasit s Tappajou. Použij vlastní uši.
Kos Porta Pro - nechapu že každej je z nich ustříklej, krom toho že jsou par let out a vzhledově opravdu vypadáš jak ocas tak rušíš okolí atd atd..nevim no nikdy jsem je moc nemusel i v době své slávy.
hlavně i doporučím nějakej dobrej přehrávač než třeba mp3 za 400kč..to už mužeš koupit co chceš za sluchatka.
když už to tu je, doporučte někdo nějaký kvalitní náhlavní uzavřený sluchadla s mikrákem a to skrz USB nebo přes vstup/výstup v jednom jacku. cena cca 1500 bez dph max 2000 bez dph ale spíš míň. díky