Navštíveno 834x

Konecne i ty svine nekdo odsoudil za rasove motivovany cin...
[ Link ]

22.10.2010, 07:25 |
hanzz Ještě horší, než to původně vypadalo. Fakt hrozný ...
Ale obávám se, že abych mohl napsat, že "na ty černý konečně došlo", muselo by se jednat o zcela zásadnější - konečný řešení. A to je zatím stále v nedohlednu. Ale tak nějak podvědomě cítím, že se blíží...
ja bych to resil maximalne podminkou, neni preci mozne narusit vyvoj krehke romske duse ...
Nedoslo, teprve to jde pred soud. Tak aby jsme se jeste nedivili.

22.10.2010, 08:48 |
Veva stejně je nechaj, po tom by to přeci byla diskriminace
A ještě se soud omluví, že ho zadržovali...

22.10.2010, 08:53 |
Kapka (M)
hele proc u toho članku neni žadna diskuze? nebo jenom blbě koukam?nebo cenzura pracuje neustale...
Jo klidne to mohl udelat i nasinec a dostal by treba 22 let, ale jakmile to udela pricmoudlo tak z toho nic nebude....
Jako at se na me nikdo nezlobi, ale nekoho prinutit kourit pero a jeste polknout.... no ty pi*o kde to jsme?? To je snad nejvetsi ponizeni co muze byt.
Si kofola, nemas snahu, chodit do skoly, pracovat??? Tak tahni do dolu... a pokud splnis limit tak dostanes stravenky za ktere si koupis jenom zradlo a piti... Ku*va ja bych jim dal.
Kapka: Dobré povšimnutí... Ráno jsem schválně ze zvědavosti psal na redakci, že jim to nefunguje a dosud žádná reakce...
To už je moc.Kdy už tohle skončí a někdo konečně pochopí že jsou s nima akorát problémy...
No ty krávo... jestli tohle není pokus o loupežnou vraždu (navíc se sexuálním zneužitím), tak už nevím co jiného. Jestli tihle černí zmrdi nedostanou 20 let, tak ztrácím i zbytek důvěry v český soudní systém.
22 let dostal(vašinec nebo našicen)protože se vrátil do středověku a napadlo ho upálit rodinu v domě!!!Nechápu lidi co nepochopí tento brutální čin a ješte se odvolávájí,že 22let je hodne!Mám dceru a udelat todle nekdo mě je mrtvej!Nejde o to kdo je černej nebo bílej jde o to,že i bílí kluci dostanou nápad a jak dementi se sníží k tak otřesnému činu!Zachovali se huř než ty zasraní cigoši!!!
ŘEŠENÍ:není cigoši se nezmnění!!!! A bílí do té doby dokud nebudou držet při sobe jako oni nemaj šanci s nimi bojovat!!Tebe seřežou a kámoši a rodina se bojí jde na policii!Ty seřežeš jeho a nevyjdeš z domu protože jich tam bude dvacet!