Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Matejka podava trestni oznameni kvuli podpore obnovitelnych zdroju

o Navštíveno 871x o
o 22.10.2010, 00:23 | kozlustechnykus
[ Link ] Co na to rikate?

o 22.10.2010, 06:54 | Only_One
fotovoltaika mě štve, štve mě na zelených loukách a palích, štve mě, že největší projekty buou ziskové nadnárodních korporací, štve mě že na svuj RD sem je nestihl dát, štve mě že to bude dražší. Ale prostě budeme to muset zkousnout. MAntinel nastavila naše vláda, shválila a teď se mají měnit podmínky?

Nehledě návrhy toho člověka - rozkrýt účetnictví těch firem a bla bla bla bla - je to obchod a nevim co do toho komu bude krom finančáku.
o 22.10.2010, 11:03 | Petura
já se klidně přidám, protože mě už sere furt někoho sponzorovat ...
já jsem rád, že zaplatím to co musím a s výplatou vyjdu tak tak a ještě kvůli nějakým vychcánkům mám mít dražší elektriku
o 22.10.2010, 11:49 | Harryp
těch oznámení bude podstatně více,pokud schválí to co připravujou,takže se ani nedivím :-)
o 22.10.2010, 11:51 | Only_One
no tak zrovna včera někdě ve zprávách řikali, že platit za tu zelenou energii vůebc nemusíme a když se do toho obujou právníci tak by to mohli za poslední 3 roky vracet :-D tak to by byl dobrej JOKE ....
o 22.10.2010, 12:22 | Harryp
Nicméně mě ta zelená energie nevadí jako taková pokud by to bylo na střeše domu,školy,úřadu (na to ať klidně dotace jsou-tady se dotují mnohem větší kraviny o kterých se ani neví) ... ale proč dovolili z orné půdy udělat velké elektrárny jenom na byznys (z velké části navíc pro cizince)
o 22.10.2010, 12:38 | Vencaf
přesně jako nademnou Harryp, co je to za ekologickou energii, když se kvůli zasranejm solárním panelům zabere zemědělská půda? a navíc to mají zaplatit ostatní odběratelé elektřiny..
o 22.10.2010, 12:53 | JP
Harryp: Nezlob se, ale přece nechceš dotovat kravinu jenom proto, že se dotujou i větší kraviny??? Pošleš mi prosimtě na účet 500,-? Já si za to zajdu na oběd. Určitě dáváš peníze i za větší kraviny (jako třeba za zelenou energii), takže ti to ani nemusí vadit...

Státní rozpočet a víceméně všechno kolem státu, to je většinou kravinka ke kravince, ale ve výsledku to dává obrovskej kravín složenej z milionu malejch kravinek. A jelikož je skoro nemožný z ničeho nic odstranit celej kravín, tak je potřeba ho odstraňovat po kravinkách. Odstraňovat, ne přidávat další.

Zabraná zemědělská půda je mi u pr..., protože to neni moje zemědělská půda a vlastník ať si s ní dělá co chce. Mě sere, že mu za to mam já a prakticky každej v tomhle státě bezdůvodně a nuceně platit.
o 22.10.2010, 12:54 | sotek
jako Harryp a Vencaf. Ať má nějakou úlevu ten, kdo si to pořídí pro sebe. Ale proč na to máme doplácet všichni?
o 22.10.2010, 13:04 | JP
sotek: A proč má mít úlevu ten, kdo si něco pořídí pro sebe? Přispěješ mi na nový Ferrari? Slibuju, že bude narozdíl od solárních elektráren reálně ekologičtější než to čim jezdim teď a koupim si ho jenom pro sebe, ne "na kšeft". Můžu ti dát číslo účtu?
o 22.10.2010, 15:24 | Harryp
To JP: Ach jo. Myslel jsem to obrazně. Raději budu dotovat něco takového co bude alespoň trochu mít smysl (slunečné elektrárny) než cestu k tobě před barák (abys ta mohl jezdit tím Ferrari), protože po takové cestě je mě hovno a nepotřebuji ji ! (jako Ty nepotřebuješ pole,louku,stromy...(možná by sis měl vzpomenout na ZŠ,kde Tě asi špatně naučili alespoň základy ekologie)
o 22.10.2010, 17:56 | JP
Ty si vymejšlíš argumenty který jsem vůbec nepoužil a snažíš se mi je podstrčit, to je úplně základní level pokusu o manipulaci. Jestli to chceš zkoušet na mě, tak budeš muset zvednout laťku. Budu předstírat, že to byl omyl a jenom sis špatně přečetl to, co jsem napsal.

Ve škole mě sice nenaučili ekofanatismus, ale logika mi jde narozdíl od tebe dobře a ona logika s ekologií (ne s ekofanatismem, tam je to přesně naopak) docela dost souvisí:-)
o 23.10.2010, 18:20 | Harryp | Upraveno: 2010-10-23 18:39:42
Nemám důvod si nic vymýšlet. Co je ekofanatismus na tom,že nechci,aby se všechny louky,pole atp. předělaly na sluneční kolektory a podobné kraviny? (pak se všichni diví,že mizí poldry a vznikají povodně) psal jsi,že je ti u prdele zemědělská půda... Tak co jsem si proboha vymyslel? Naopak si myslím,že ekoteroristi mnohdy pouze prodražují výstavbu atp.

ad dotace. Dle tvé logiky je všechno co je dotované k hovnu. Tak já říkám- fajn nechci,aby tobě někdo postavil cestu pro to tvé Ferrari co jsi tady chtěl po jiných...proč? Postav si ji sám,kup si Ferrari sám.Protože proč by se mělo něco dotovat z peněz nás všech,ale jezdit po tom bude jenom "jeden" co si nechal přispět na Ferrari,protože sám si jej asi nekoupí :-)
o 23.10.2010, 19:33 | JP
Harryp: KDE jsem proboha napsal, že chci "aby se všechny louky,pole atp. předelaly na sluneční koletkory a podobné kraviny"? Zabraná půda je mi u pr..., protože neni moje a i kdyby byla tak je mi úplně fuk, jestli na 0,001% rozlohy ČR bude nevyužitá zemědělská půda, nebo něco jinýho. Z pohledu ekologie je nesrovnatelně větší průser náročnost celý tý ekoelektrárny, než to že někde zabere hektar půdy, na který beztak nikdo nic nepěstoval.

Já řikal, že máš s tou logikou problémy - podle mojí logiky totiž neni všechno co je dotovaný k hovnu, ale dotování čehokoliv soukromýho je k hovnu (a na tom trvám). Vůbec nechápu cos to vymyslel za konstrukci s tou "silnicí pro moje Ferrari", resp. jakym způsobem jsi získal pocit, že po někom chci, aby mi dotoval nějakou mojí silnici, nebo aby mi vůbec někdo něco dotoval - to je totiž přesně to, proti čemu jsem zaujatej.
o 25.10.2010, 17:22 | nocarret
no jasný mě taky dotujou FCC žejo, ty woe to je debata :-)
o 25.10.2010, 20:30 | MazliG | Upraveno: 2010-10-25 20:48:17
jo a teďko ještě brejkli Zelenou úsporám .o( sice na pár měsíců ALE .... chudáci smrtelníci jako jsem já - ještě že to mám už na účtě .o)

do chuje 30% Fotovolitaiky vlastní v ČR němci, 30% politici a lidi z ČEZU a zbytek nějaký zoblí dobytkové .o)) / bavím se o těch loukách / a teďko zaříznou lidi co jim vypláci jednorázově třeba 50-75 tis. na zelenou úsporu

prostě ČR - co nevyděláš a neukradneš, to nemáš ....a to plastí stále víc a víc ...
o 26.10.2010, 10:46 | Harryp
MazliG :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4103 sekund.