Navštíveno 1437x

doskládal jsem pro synovce rádobyherní PC a chtěl bych mu tam nacpat nějaký hry, jenže já jsem zamrz na NFS Underground a nemám tucha co je oblíbené mezi nácitletejma (12+)
a jelikož se o PC bude dělit se svojí mladší sestrou (9) tak bych chtěl i něco pro ní
a aby jenom nepařili,tak bych byl rád i za nějaké výukové programy (zeměpis, AJ, ČJ apod ... )

21.10.2010, 22:51 |
Kesam Já hraju asi 8 let COD 1 i po sítí :-)
Kesame nelzi woe :-D uz to 2 roky s nama nehrajes a vymlouvas se na pc :-D
Jinak za me z novinek Medal of Honor 2010 a v listopadu vyjde Call of Duty Black ops toho se uz nemuzu dockat :-)
Ja bych tam hodil F1 2010 aby poznal ruzne kraje světa:D
nevím zda je assasin creed 2 i na pc ale naučí se i historii, je trožku těžší ale fakt dobre

22.10.2010, 15:35 |
TROY black ops yessssssssssssr )))))
Už se taky těšim pěkně na síť a tradááá
Fallout 1 a 2, utáhne ho každej sroj. Hlavně je duchaplný!
Assasin je i na PC.

22.10.2010, 17:55 |
Kacko Myslim, ze 12letej kluk si uz hry co ho budou bavit obstara sam a nedivil bych se, kdyby to zvladla i ta holka..;)
Jinak doporucuju pro toho kluka treba Portal - rozvine mu to i logicky mysleni -
[ Link ]
Poraďte nějaký dobrý hry pro 2 na XBOX360. Rozhodl jsem se, že si udělám nealkoholickej víkend, tak s bratránkem chceme něco zapařit a ve finále asi u toho i popít :D:D

04.08.2012, 18:31 |
hanx Na PC je teď nejvíc na vzestupu hra League of Legends. Onlinovka a je zdarma. Je sice ze začátku fakt těžká, ale všude je spousta článků a podrobných návodů.
World of Tanks taky hraje spousta lidi.

04.08.2012, 20:24 |
hanx kozlus: jenže to je "pay2win" hra na vyšších levelech, což LoL není :)
I na IX tieru se da hrat bez premka. Pravda, po tomhle patchu to bude obtiznejsi:) IS-4 a O 704 bez problemu.
my s mladou ted furt hrajeme po síti WOW 3 frozen throne :D
22.10.2010, 15:51 | Bladzej
+1!!!