Navštíveno 458x

Chceme jet ve 4 lidech někam na 3 dny po novém roce.
Vždy jsme jezdili Itálii na týden, nyní chceme blíž a kratší.
Jaké rozumné středisko s normal cenama (i ubytování) doporučíte?
Nepotřebuju freeride, megahustý černý sjezdovky... jsme prostě průměrný lyžaři (červené sjezdovky).
Díky.
Mě se třeba líbil Schladming.
Ski amadé mohu jenom doporučit, velké střediska propojené dohromady, mezi všema pendluje doprava...

21.10.2010, 15:39 |
J-T. Bezkonkurenční jedině STUBAI. Máme najeto vcelku hodně a můžu víc jak vřele doporučit, dle mě nejlepší středisko v Rakousku.
A co mě také vyhovuje, je to že mají 2,5 dne permici za cenu 2 dnů cca.
v Soldenu není jen super lyžování,ale i ty ohňostroje co tam byly ! A kousek před Soldenem je super aquathermal koupání

21.10.2010, 20:13 |
fredh Můžete sem prosím hodit i tipy na ubytování? My sice jedem na týden do Marilevy, ale nějaký 3denní soustředění bych taky v Rakousku zkusil.
Dík

21.10.2010, 23:20 |
Kacko Kaprun
Díky chlapi.
Koukám, že to je asi dobrý celkem všude, když už tu máme vyjmenovaný skoro všechny střediska :)

22.10.2010, 08:49 |
Veva jako Kacko, KAPRUN

22.10.2010, 09:15 |
J-T. Vím že každému vyhovuje něco jiného, nicméně proboha hlavně né KAPRUN :-(
Staré středisko, služby na mizerné úrovni. Minimum sedaček, vesměs samé kotvy, sjezdovky nic moc...
Když KAPRUN tak jedině na kole kolem jezer to je paráda :-)

23.10.2010, 09:19 |
empiK (M)
Ja teda jezdim dost casto Stubai. Co je super, tak v lednu je mezisezona, levnejsi ceny a neuveritelne malo lid! je po silvestru, snih je vsude, lidi jsou i v nize polozenych strediscich a je pred unorem, kdy maj v Raichu kinder prazdniny.
ale doporucim tohle pro Cechy mene zname stredisko:
[ Link ] dva body vypichnu:
1. mnohem vice slunecnych dnu
2. jedna permice, ale kopec patri vice vlekarum, kteri si zisky deli mezi sebou podle toho, kolik lidi projelo u nich. takze kazdej se snazi, aby ta jeho sjezdovka byla ta nej

23.10.2010, 18:25 |
Sau Tak on Kaprun má smysl jako místo na brzké, nebo pozdní lyžování, jelikož je to ledovec. A z toho vyplívající výhody a nevýhody. Jezdit tam během klasické lyžařské sezony, tj. někde od půlky prosinca do půlky března mně přijde jako zbytečnost. Právě pro to vcelu nic moc zázemí. Které je jinak ovšem někdy v listopadu nebo dubnu naopak plně dostačující, vzhledem k tomu že mimo ledovce sa v ty doby už jinak obvykle nelyžuje.
Jiank k tématu, doporučoval bych Schladming, pokud bude sněh tak sa tam před svátkama na pár dní chystám. Jinak to bude ten Kaprun :)