Navštíveno 2365x

[ Link ] máme doma 5ti měsíční holčičku- ať se to stalo jak se to stalo, je mi z toho docela na blití .... .o((
Tak nejak mam pocit ze tam Anicka (nebo to co z ni zbylo) bude zakopana nekde pod stromem :-((( Je to strašné :-(((
Psychickej stav rodičů musí bejt šílenej. Mám kluka a dceru.....nedej bože někdy, aby na ně někdo šáhl.
Ja ji typuji ze bude v cizine

21.10.2010, 14:22 |
clown Ladik .. nemyslim.., dle meho bude zprzena a bohuzel mrtva.
Jen nechápu, pokud mají tu správnou osobu, že ho za pačesy nedotáhnou na místo a ukáže to místo. Taky nechápu, když byl několikrát trestanej(pokud to bylo v tomto směru), že nesedí nadoživotí.
21.10.2010, 14:25 | Lucni.konik - presne...

21.10.2010, 14:26 |
jzxr kdyby tý malý něco udělali kikáni tak by dostali tak 2 roky podmínku...

21.10.2010, 14:35 |
clown tak oni muzou mit jeho DNA z nejakyho loupeznyho prepadeni, takze to nemusi bejt vrah hned od pocatku
bohuzel tohle neni Kriminalka Las Vegas..
to clown.....jj, je to možné. Já si jen vzpoměl na toho malého kluka odněkud z Vysočiny a toho slováka - kterej byl už v tomto směru několikrát souzen a bohužel byl zas propuštěn.

21.10.2010, 14:46 |
Pekys je to hnus, teď sem to dočetl :( Bylo by fajn kdyby se našla živá. Ono podle nářadí to sice moc nadějně nevypadá, ale ztratila se ve 13:00, večer už to tam pročesávali každej den policajti. Těžko bude někdo přes den zakopávat mrtvolu. Radši tomu nechci věřit a ještě doufám.
Kdo má děti, tak si to uvědomuje mnohem víc co je to za pocit :(
Mam dve holky a radsi si ani nepredstavuju.
Ono tohle vysetrovani je hodne slozity a nezavidim kriminalistum. Kez by jeste zila, at uz kdekoli.

21.10.2010, 15:27 |
Yawor pokud to byl on s jeho minulostí,a bude se muset "kopat", pak oprátku...

21.10.2010, 17:41 |
Kesam :(((
Já se přiznám, sem asociál a tak je mi to jedno...
docela mě to zasahlo, v noci se vzbudím a okamžitě na to myslím.. ty rodiče jsou pod práškama jinak to není možné !
na druhou stranu jak je možné, že tudyma chodí takovéhle 9ti leté mrně, v Praze a v takové lokalitě.. to rodiče trošku podcenili

21.10.2010, 19:05 |
DaveX Já trochu nechápu, že oni ji začli hledat a psy tam přivedli až skoro 3 dny po tom, co se ztratila a to ještě po dešti.
Jinak doufám, že ji má někdo doma ve sklepě zavřenou, nebo je někde živá.
ozzy:
v takove lokalite? A ja si teda asi spatne vzdy spatne myslel ze Troja je jedna z nejlepsich - nejbezpecnejsich ctvrti cele prahy.

21.10.2010, 19:13 |
DaveX Klobouk: No v televizi ukazovali, kde ona ta holka šla a moc bezpečně to tam teda nevypadalo...

21.10.2010, 19:17 |
ps No nevím, otec má 3 mega, kdoví esli v tom nemá prsty, ale možná se pletu, a doufám, že jo.. Pod svícnem je největší tma
Taky mi z toho není moc dobře a ještě když se to odehrává přímo u mojí garáže... dneska sem si jel přezout a zas všude milion novinářů a policajtů...

21.10.2010, 19:36 |
DaveX ps: trochu nechápu, proč by to zrovna takový člověk dělal. Jako že by si dal výkupné sám sobě nebo co?
ps:
možný je samozřejmě všechno, ale já věřim, že 50% lidí tady z fora v podobné situaci by ty peníze daly taky.
no, půlka by je dala a druhá půlka by je nesehnala

21.10.2010, 20:49 |
X-sat (M)
Pedofilní Novák (SK) dostal za vraždu Kuby Šimánka doživotí, rozhodně není na svobodě... Jsou to strašné příběhy :-( Bylo to u nás, v Havl. Brodě.
Monička:
asi jako tykeev, dal by to každý, ale né každý by to sehnal popř. vybral z účtu - ale to je nepodstatný, spíš jsem tím narážel na to že ten tatínek to nabídnul
X-sat: "Nezabil" se náhodou ten Novák v cele? Nebo si to s někým pletu?

21.10.2010, 21:37 |
X-sat (M)
"Bohužel" ne, sebevraždu spáchal "lesní vrah"

22.10.2010, 10:28 |
DaveX Radeggast: Koukal si včera na zprávy? Matka řekla, že si hrál venku na písku, nechala ho tam bez dozoru a on zmizel. Svědci říkali, že otec šel někam do zběru se šrotem a že ten kluk šel za ním 200 metrů. Jak šel zpátky, tak prý nikde nebyl.
Jako nechat 3 leté dítě bez dozoru a k tomu ještě u řeky, tak to je moc. Romové no, nepřekvapuje mě to.
DaveX: Podrobnosti nevím... Myslel jsem, že je to něco podobnýho...
me zase ve vsech zpravach dojima, jak pry policie uz od vcerejska proveruje nalezenou boticku.
zrejme jich decko melo moc...

22.10.2010, 16:02 |
DaveX
Taky sem to četl.. Ale jak vědí,že zmizel!? Vždyt žil přece všude po rozpadlích chatkách..Alespon tak to psali.. Našli ho v nějaké zbořenině a ted je možná jen jinde..
Měl si ještě vyzvednout své věci a oblečení na policejní služebně v pražské Kongresové ulici. Tam ho však už nikdo neviděl.

23.10.2010, 10:51 |
DaveX Jako já nevím, ale kdyby bylo na mě, tak ho určitě sleduju a doufám, že by mě dovedl k nějaké stopě. Asi se málo dívají na kriminálku Miami nebo Námořní vyšetřovací službu. Měli by jim to dát do školení :)
DaveX: Na MDF zase píší tohle..
Pro policii bylo propuštění obviněného překvapivé, a proto nestačila zajistit jeho sledování, píše sobotní MfD.

23.10.2010, 11:16 |
Legacy 2.5 | Upraveno: 2010-10-23 11:41:28
Našli ho v paneláku na Praze 8, od kterého měl i klíč a bydlel tam v technických prostorách, kde to měl "zařízené" a vlez tam byl 50x30 cm, takže asi tak. Navíc si nevyzvedl po propuštění od soudu svoje věci na policii.A to že by se někde ukázal u místa činu to moc pochybuji, když tam policie stále pátrá. A že by jí dostal kdo ví kam, přes den, aniž by si toho nikdo nevšiml, nebyl viděn na kameře?
Navíc jak říkali, když mluvili o DNA, hnedka řekl, že si ho honil, ovšem neřekli mu, z čeho DNA mají, takže divní, že napřed tohle a pak jistě po poradě s právníkem řekl, že batoh jen nalezl.
To že ho soud nedal do vazby je divné a to hlavně z toho důvodu, že je bezdomovec, nezdržuje se na jednom místě. Ovšem pokud bylo obvinění jen obecné, je to těžké, jistě by se našel někdo, kdo by se v tom šťoural.
Až čas ukáže, jak to vše bylo
No neverte vsemu co pisou novinari a co rikaj policajti. Muze to byt dezinformace, aby je pripadne k ni zavedl, pokud to tedy vubec spachal. Ono kdyby ho nechali zavreneho, tak kdo by ji donesl jidlo a piti ? Ten pripad uz tu byl, ze dali pachatele do vazby a obeti zemreli zizni.

23.10.2010, 12:54 |
DaveX JJ to je asi pravděpoldobnější, že nechají mediálně vyhlásit, že jim uprchl, on se to dozví z novin, kterýma si bude utírat prdel třeba a bude si myslet, že je v klidu. No jsem hodně zvědavý, jak to celé dopadne.

23.10.2010, 20:28 |
X-sat (M)
Poslední dobou podezřele často souhlasím s mrazikem :-) Co je s Tebou??? :-D Nebo se mnou...?
X-Sat to je laska, postavme se k tomu celem - radeji celem teda, pac kdo se otoci je .... :-D

25.10.2010, 13:27 |
X-sat (M)
brrrrrrrrr :-D
Tenhle článek je poměrně zajímavý, co se týče informací o tom propuštění a "důvodech"
[ Link ] mimo jiné i toto prohlášení:
cituji:
Vysvětlení mluvčího soudu mi přijde stejně šokující jako samo propuštění. Lidé, kteří se utěšují tím, že to snad bylo domluvené, aby se potenciální pachatel "chytil", se mýlí. Takové hry soudci s policií nehrají, a navíc by byly nezákonné.