Navštíveno 8053x

Před několika dny mi nějaký soused odpoledne mezi 8-16hodinou obej auto klíčem,kůly parkování u domu, mam tušení mezi třema sousedama že jeden znich to byl,ponaučení budou mít vsechni.Tak jen ukazu jak to vypadá a jak se to pokusím vyleštit+odpravit.
Před mytim

To jako, ze kdyz ti jeden objel auto klicem, tak budes "trestat" i dalsi? Trochu napalicu, ne?
Pred mytim

Nejdřív bych,asi zjistil kdo to udělal,protože níčit někomu něco jen proto že máš tušení že to byl on je ubohost.Aby ses pak nedivil co se ti může stát,jinak přeju ať najdeš toho kdo to udělal(a vystřel ho z kecek za mě):D
Po myti

21.10.2010, 12:36 |
ddawe taky mi nekdo objel auto, beztak cigáni sousedi...
asi si brzo přečtete o dalším maniakovi co vystřílel rodinu nepřizpůsobivých
po myti

ti z Peugeota udělali Renaulta...
Tempo ale nejak zvlast nepomohlo.

Opravna tuzka peugeot barva + lak zkusim dal tepsi foto ale foti se to naprd

Opravna tuzka peugeot barva + lak zkusim dal tepsi foto ale foti se to naprd

Abych to jeste upresnil urcite nebudu trestat nikoho jen tak ale zacelo to prokoplim blatnikem,stiznosti na UMU,a konci tutim,auto je odrene po celem boku+zadni dvere+zadni sklo,a na strane jak je videt nakreslene prirozeni.

21.10.2010, 12:54 |
Lumík Až přijedu po práci na kafe tak ať už je hotovo :-) jsem taky zvědav :-)

21.10.2010, 12:56 |
Veva tykeev: francouz jako francouz :-)
jinak celkem sviňárna to takhle "zprasit"

21.10.2010, 12:57 |
Kamil viděl jsem "tutim" a hned mi bylo jasný, že seš z Plzně

21.10.2010, 12:58 |
Rudi jako tykeev :-)
Zde je videt znak renaltu:-)

21.10.2010, 13:02 |
Lumík By mluvili jinak kdyby ze svých aut měli taky RENAULTY.
Tykevv
Rudi
Já to psal jen jako takový všímavý postřeh.
Tohle je samozřejmě nemilá věc a lámat za to ruce by se mělo. Jen vědět, kdo to udělal.

21.10.2010, 13:13 |
Lumík Jsem si taky musel rejpnout. Co vůbec nového už jsi nacpal muziku do auta nebo už je zase změna. Jsem tam u Tebe nebyl hoodně dlouho, vlastně jednou :-)

21.10.2010, 13:30 |
FBS Můj názor je že opravovat tohle tužkou s barvou a lakem = úplně zbytečná práce. Akorát si tu .... obtáhneš a bude to vidět dvakrát líp. Zajeď si k lakošovi, ať ti strhne vrstvu, do které to máš vyrytý a zaleští. Pokud je to až do barvy (nebo základu) tak budeš muset lakovat...

21.10.2010, 13:33 |
JP jo jo, bohužel přesně jako FBS... Ještěže mam sousedy co na takový píčoviny nemaj čas.
FBS....Nekde je to vydrene az na kastly,uvidime az to obtahnu malim steteckem a pak to zkusim rozlestit s lestickou.Po vikendu dam foto jak to bude vypadat.

21.10.2010, 14:55 |
mrazik | Upraveno: 2010-10-21 15:12:14
Pokud to neni prvni pripad, pak se divim, ze tam neni namirena kamera. Ja vim, obraz bude stat za prd, ale pokud to bude nekdo, koho znas, pak ho bezpecne poznas - podle chuze, obleceni atd. Pak bych k nemu zasel a nahravku pustil a seznamil s tim, ze bud zaplati opravu nebo podas trestni oznameni a protoze skoda je vetsi jak 5.000 Kc, jedna se o trestny cin.
jj s kamerou uz jsem taky pocital ze bych ji nastrazil a cekal.
já to vidím jako FBS, s touhle tužkou zbytečná práce ...
bude to vidět
Trochu OT
je na něco ten FIX opravnej, co ukazují v teleshopingu? Jde mi o malé škrábanečky.
Fix stojí cca 200 Kč.
Dík

22.10.2010, 10:49 |
FBS není, stejně jako 90% těch věcí co tam prodávají... Taky umím udělat video, kde budu mít bílou fixu (imitace škrábance), natočim jak udělám čárku na autě a pustim to do televize pozpátku... Přemýšlejte. Kdyby takovej opravnej fix existoval, zcela určitě by ho měl každej lakýrník. A realita? Zeptejte se jakéhokoliv lakýrníka co Vám na zázračnej fix řekne :-)
tyhle opravný tužky bych použil maximálně na hrany dveří, kde je odloupnutá barva, ale takhle na plochu určitě ne ...
ta vrstva barvy na tom bude vždycky vidět, jestli je pošrábaný jen vrchní lak, tak to by ještě rozleštit šlo (je leštění a leštění), ale jestli to je hluboký, tak rozbrousit a znovu stříknout
hele a kdyz pises ze je to kvuli parkovani.. parkujes tam teda blbe nebo OK jen se to nekomu nelibi? samo ze na vec to nema vliv, ikdybys tam stal blbe tak skrabat auto je ubohy...
Blbe asi nestojim,jde oto ze oni si to okolo toho mista kde stojim zkracujou cestu od baraku na hlavni silnici pres chodnik,a ja jim v tom nikdy branim ale podle zakona oni nemaji co jezdit pres chodnik.
No a budes tam stat nadale?

23.10.2010, 22:20 |
cuir mas dobre sousedy.
Kazdopadne predstava ,ze se dva sousedi hadaji, kde jeden druhemu objede auto klicem a ten druhej si neni jistej a ponici vsechna dalsi auta a ja bych byl v kuzi toho nevineho souseeda ,kterej dostal ponauceni taky tak bych s tebou a tvym autem udelal hodne kratkej proces.
Takze pokud si njses jistej kdo to byl tak nenic auta jinym nevinym. Pokud jezdi nekdo pres chodnik a travu na hlavni silnici a zkracuje si tak cestu tak ho natoc na kameru a dej to k reseni policii.
Pokud tohle dela jen jeden soused tak pravdepodobne on bude pachatelem poniceni tvho vozu..pokud to ,ale dela vice sousedu tak pak prece nemzes vsem poskrabat auta....prec by ses nesnizil k takovemu ubohemu jednani.
Jednou jsem cloveku ,ktery stal pred vjezdem do naseho dvora uz v zapalu zlosti dost ponicil jeho auto. S odstupem casu si rikam,ze sem byl peknej debil a ubozak ,ze sem se k takovemu jednani uchylil.
Nyni vypoustim ventilky a davam je na sterac s papirkem ,z priste j muze hledat v kanalizaci. Zatim s emi nestalo ,ze bych takto ponauceneho ridice videl podruhe u vjezdu do dvora zaparkovat.
Protoze ono uz samotne vypusteni dvou a vice pneumatik je velmi neprijemne a na miste takrka neresitelne.
No a jinak z dalsich zkusenosti vim ,z ze sousedama jen za dobre. Pokud te na to tvoje parkovani upozornovali ,ze jim tam zavazis tak pak bylo vhodnejsi zacit parkovat jinde..neni nic horsiho nez sousedske valky. Bohuze ted uz se stalo a ja bych to resil asi tak ,ze bych na auto nasmeroval kamru a nadale vytrvale parkoval na inkriminovanem miste. Soused ,ktery ti auto ponicil uz nebude mit zabrany udelat to znovu..takze za cas ti to podre znova a budes ho mit na videu. Na zaklade toho pak muzes jednat.
ale podrit auta vsem ostatnim to prosim nedelej, ikdyz naprosto chapu jak te to sere... a jak te to muselo neskutecne nasrat.
Proto tvuj pvni post bru lehce s rezervou a verim ,ze umysl vyskolit vsechny okolo byl napsan v rozcileni.
Preju zdarne vyreseni ...
Tak teďka jsem byl u autolakýrníka,a ten říkal že nějaké škrábance půjdou 2000 smirkem,ale zbyten ne a že tužka bude videt že tužka je naprd,a jak tu nikdo psal že když to už jednou udělal udělá to i podruhé,takže tuten tejden koupím kameru schovám jí a budu parkovat furt na stejném místě a budu jen čekat než se to stane,pak tu osobu vystřelím z kecek, a půjdu na policii.
Uz nevim asi se mam smat nebo brecet dneska byla na garaz udelane dva znaky renalku,alespon to bylo kridou,a to parkuji na jinem miste,dneska to bylo podle me kuly psovi stekal na jednu osobu z tech trech,lidi se bouzel naseho psa boji.

26.11.2010, 08:59 |
Lumík To auto vpravo neznám, ale to vlevo bude asi Renault