Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Starožitnosti - kde ocenit?

o Navštíveno 1116x o
o 20.10.2010, 18:36 | M.a.R.i
Ahoj,
poradíte nějaký forum, kde je vyšší návštěvnost a jsou tam lidi ochotni nastřelit cenu různých starožitností?

Přítelkyně zdědila byt po babičce, kde je spoustu nábytku, keramiky, obrazů...

o 20.10.2010, 19:23 | Drtič
Podle mě je ideal to nafotit a ukázat fotky nějakému starožitníkovi...odhad je, že pokud je solidní, tak to vykoupí za čtvrtinu cenu...zase je lepší mu něco prodat za mín a hned, než to nonstop inzerovat a nakonec zjistit, že to neprodáš vůbec. Pač snad všichni starožitníci mají bud už cílové kupce a nebo třeba překupníky do ciziny, co to hned zaplatí. A nebo si to nechat :-)

Jen můj názor
o 20.10.2010, 20:30 | kacer111 | Upraveno: 2010-10-20 20:47:51
S některými kousky na ocenění mohu pomoct. Jinak v současné době na trhu starožitností je nejlepší počkat s prodejem. Určitě se to vyplatí. A hlavně pak oslovit víc starožitníků.A viditelně nepospíchat s prodejem.
o 20.10.2010, 22:12 | M.a.R.i
tak myslím si,že tam není nic extra, akorát mě zaujmuli asi 3 sošky, asi stříbrnej samovar z ruska, hodně zachovalej skládací šicí stroj a nějaký obrazy + je tam nějaký broušený sklo. Nábytek bude asi tak z 40-50.let,tak nic extra
o 20.10.2010, 22:54 | Drtič
Nábytek bude bezcenej, sočky mohou byt cenné a nemusí, šicí stroj má každá babička, takže taky skoro nulová hodnota, samovar netuším....obrazy samo podle toho, kdo je namaloval...a když nic, tak aspoň se dají prodat rámečky, pokud jsou aspon trochu slušné :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3494 sekund.