Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Arabove-dopis

o Navštíveno 858x o
o 20.10.2010, 10:16 | Briann
Kluci,
nekolikrat tady probehl perfektne napsany dopis, tusim Australskeho ministra, adresovany arabum...asi tusite o cem mluvim. Nemate nekdo odkaz?diky

o 20.10.2010, 10:36 | tappaja
„Přistěhovalci, ne Australané, se musí přizpůsobit. Přijměte to, nebo odejděte. Jsem unavený obavami tohoto národa z toho, zda nejsme ohroženi nějakými jedinci či jejich kulturou. Od teroristického útoku na Bali jsme u většiny Australanů zaznamenali nárůst vlastenectví. Naše kultura se vyvíjela během více než dvou století bojů, pokoušení a vítězství milionů mužů a žen, kteří usilovali o svobodu. Mluvíme převážně anglicky, ne španělsky, libanonsky, arabsky, čínsky, japonsky, rusky, nebo jakkoli jinak. Tudíž pokud se chcete stát součástí naší společnosti, naučte se jazyk! Většina Australanů věří v Boha. Není to žádný politický pravicový nátlak, ale prostý fakt, neboť právě křesťanští muži a ženy založili tento stát na křesťanských principech, což je jasně zdokumentováno. A je jistě vhodné, aby to bylo vyobrazeno na stěnách našich škol. Pokud vás náš Bůh obtěžuje, navrhuji vám, abyste uvažovali o jiné části světa jako svém domově, neboť Bůh je součástí naší kultury. Vaši víru můžeme akceptovat, a nebudeme se ptát proč. Vše, co žádáme je, abyste vy akceptovali tu naši a žili s námi v souladu a pokojném soužití.
Tohle je naše země, naše půda a náš způsob života. Dáme vám veškerou příležitost k tomu, abyste toho všeho mohli užívat. Ale jakmile jste si začali stěžovat, naříkat a remcat o naší vlajce, našich závazcích, naší křesťanské víře nebo našem způsobu života, velmi vám doporučuji využít další přednosti naší skvělé australské svobody — právu odejít.
Pokud jste nešťastní, odejděte. Nenutili jsme vás sem přijít.
Požádali jste, abyste tu mohli být. Tak přijměte zemi, která přijala vás."
o 20.10.2010, 10:36 | tappaja
Polovina internetové komunity dá ruku do ohně za to, že tento projev australského ministerského předsedy je autentický a skutečně byl pronesen. Druhá polovina je přesvědčena, že se jedná zaručeně o HOAX. Nejspíše mají druzí jmenovaní pravdu, ale to v tuto chvíli není až tak podstatné. Pravdou je, že s obsahem nelze než souhlasit. Byl-li ten projev pronesen, má Kevin Rudd můj respekt. Ten člověk by měl řídit Evropu! A jeho slova by měla být vytesána do kamene.
o 20.10.2010, 10:43 | tykeev
tak s tímto naprosto souhlasím a to, co se v poslední době děje v EU se mi vůbec, ale vůbec nelíbí...
o 20.10.2010, 10:51 | Rustapha-659
..jako tappaja a tykeev
o 20.10.2010, 10:56 | 323Marty
Tak to čumim! Jestli je tohle pravda, tak všechna čest za tu odvahu. Sakra, kdy tohle řekne někdo v Evropě? Aby se pani se psem nemusela bát nastoupit v Londýně do autobusu... Chce se mi říct, že je za pět dvanáct, ale ono už je možná po dvanácté. Mám z toho docela hrůzu!
o 20.10.2010, 11:26 | Briann
diky, diky moc
o 20.10.2010, 11:50 | Augi
tappaja: souhlas
o 20.10.2010, 12:51 | badczech
"Love it or leave it" rule....

o 20.10.2010, 22:23 | bartosek
Pravda to je, ale bohužel islamizaci celé Evropy již nelze zabránit.
o 21.10.2010, 08:01 | Veva
pěkná práce! takovej člověk patří do vedení státu
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3753 sekund.